تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

هر عنصر زیستی که در طبیعت وجود دارد به عنوان اسیدی یا قلیایی (و احتمالاً خنثی) دسته بندی و با اشل PH سنجیده می شود. مواد غذایی که به طور روزانه مصرف می کنیم نیز هر یک دارای PH مختلف هستد و به نوبه خود روی PH خون و بدن تأثیر می‌گذارند.

بدن ما برای اینکه عملکرد خوبی داشته باشد باید PH آن به طور خفیفی قلیایی باشد. به همین دلیل لازم است که مواد غذایی اسیدی را به خوبی بشناسید تا در مصرف آن ها زیاده روی نکنید.

تأثیر مواد غذایی اسیدی روی بدن

لازم است که مواد غذایی قلیایی به اندازه کافی مصرف شود تا اثرات مواد غذایی اسیدی و همچنین برخی عادت هایی که بدن را اسیدی می کنند و PH آن را کاهش می دهند (مانند پرخوری یا ورزش سنگین) را خنثی کرده و بدن را به تعادل برساند. اگر تغذیه ما صرفاً حاوی مواد غذایی اسیدی باشد و مواد غذایی قلیایی به میزان کافی مصرف نشود، بدن در معرض حالت اسیدیته قرار می گیرد.
حالت اسیدیته بدن باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان و بروز بسیاری از بیماری ها مانند پوکی استخوان، آرتریت، عفونت لثه و غیره می شود.

لیست غذاهایی اسیدی و قلیایی عبارتند از:

مواد غذای اسیدی
انواع گوشت های قرمز و سفید، ماهی‌ها و غذاهای دریایی، محصولات لبنی، حبوبات، تمام غلات تصفیه شده، نوشیدنی‌های اسیدی، چای، قهوه، نوشیدنی های الکلی و قندهای تصفیه شده، مواد غذایی صنعتی، فست فودها، سس خردل، کچاپ و مایونز و همچنین سرکه اشاره کرد.

مواد غذای قلیایی
خیار، انجیل، سیب زمینی، موز، سیب‌های غیرترش، گلابی، هلو، گیلاس، انگورها، هندوانه، خرما و آووکادو جزو میوه های قلیایی هستند. کنجد، بادام و  روغن گردو، روغن زیتون، روغن کنجد، روغن آفتاب گردان و روغن کتان نیز جزو دانه‌ها و روغن های قلیایی محسوب می‌شوند. انواع کلم‌ها و سبزیجات نیز از قلیایی کننده‌های قوی می‌باشند.

سلامت مطلوب

رژیم غذایی قلیایی برای اولین بار توسط دکتر ویلیام هوارد تشریح شد. او معتقد بود که تجمع اسید در بدن به ایجاد افزایش وزن، خستگی و بعضی از بیماریهای مزمن کمک می کند. بدن ما شامل حدود ۴۲ لیتر مایع است که حالت طبیعی آن قلیایی است. در حالی که معده ما باید برای گوارش به شدت اسیدی باشد (در حدود pH 1.5–۲٫۵) و Ph مطلوب برای همه مایعات دیگر در بدن ما جهت سلامتی باید حدود ۷٫۴ باشد.

بسیاری از غذاها در رژیم غذایی ما، گوشت، کافئین، الکل و غلات عمل آوری شده، به شدت از اسید تشکیل شده است.
کلیه برای ترشح اسید اضافی از طریق ادرار طراحی شده است، اما دریک رژیم غذایی بی‌ارزش و سرشار از مواد غذایی اسیدی مقدار آن بیش از حد است. سپس بدن برای حفظ حالت قلیایی طبیعی خود تلاش می کند، با گرفتن مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم از استخوانها و سایر نواحی حیاتی بدن تا بتواند اسید بیش از حد را بشکند. نتیجه یک سیستم بیش از حد اسیدی خستگی، بی حالی، میگرن و اغلب وزن بیش از حد است و در نتیجه بدن اسید اضافی را به صورت چربی در بافت های بدن ذخیره می کند.

اگر بدن به هدر دادن مواد معدنی ضروری خود برای شکستن اسید ادامه دهد ، شما دچار کمبود می شوید که هم روی هورمون ها و هم عملکرد مغز تاثیر می گذارد که نتیجه آن می تواند پوکی استخوان، خستگی و بدخلقی باشد.

اصل کلی در رژیم غذایی این است که میوه ها و سبزیجات بدن را قلیایی کرده و موادغذایی حاوی پروتئین مانند انواع گوشت‌ها، حبوبات و غذاهای فراوری شده، آن را اسیدی می کنند .
برای حفظ و داشتن بدن سالم ما باید ۸۰ درصد غذاهای قلیایی و ۲۰ درصد از بهترین غذاهای اسیدی را انتخاب و مصرف نماییم.

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">