✳️ ترکیب غذایی مغزها و دانهها را میتوانید با سبزی های مختلف استفاده کنید ولی از مصرف آن ها با سبزی های نشاسته ای مثل کدو حلوایی، سیب زمینی، کلم بروکسل، چغندر و امثال این ها خودداری کنید.
✳️ بهترین مصرف مغز ها و دانه ها بصورت خیس خورده و همراه با سبزی های سالاد است.
✳️ میوههای شیرین را می توانید با سبزی های مختلف از جمله سبزی های سالاد، کرفس، خیار و امثال این ها مصرف کنید در غیر اینصورت مصرف میوه های شیرین باید بصورت تنها باشد.
✳️ میوه های ترش و شیرین را با هم مصرف نکنید. مصرف جداگانه ی هر کدام به تنهایی یا همراه با سبزیجات مانعی ندارد.میوه های ترش و سبزیها ترکیب سالم تری است.
✳️ از مصرف میوه های شیرین پس از غذا، یا پس از مصرف مغز ها و دانه ها خودداری کنید. مصرف میوه های ترش و اسیدی مانند مرکبات با مغزها و دانه ها مانعی ندارد.
✳️ این ها قوانین کلی ترکیب غذا ها با هم است. بطور کلی سبزی ها را می توان با مغز ها، حبوبات، غلات، میوه ها، غذاهای پخته یا خام ترکیب کرد. ولی سبزی های نشاسته ای را نباید با مغز ها، دانه ها و میوه های شیرین مصرف نمود.
✳️ میوه های شیرین را بهتر است بصورت تنها مصرف نمود. میوه های ترش را میتوان با سبزی ها ترکیب کرد ولی اگر از مصرف آن ها با غذا های پخته، غلات و حبوبات و یا با مغز ها پرهیز شود بهتر است ولی اگر ترکیب شوند هم مانعی نیست. البته باید اضافه کنم که از میان دست اندر کاران روش تغذیه ی صحیح لزوما همگی به اهمیت نوع ترکیب غذاها باور نداشته معتقدند که باید بر مبنای اشتها و طلب بدن غذا خورد.
✳️ در اینجا لازم است این را نیز اضافه کنم که تولید نفخ و باد معده علاوه بر مسئله ی ترکیب غذاها با هم، دلایل دیگری هم دارند. این دلایل شامل پرخوری، خوب نجویدن غذا، سرعت در صرف غذا، استرس، عصبی بودن، اشکالات دستگاه گوارش، عدم تخلیه ی کامل، صرف غذاهای سنگین هضم و روغنی و غیره می باشند.
✳️ غذا را خوب بجوید. مطمئن باشید که عمل تخلیه روده به طور مرتب و کامل صورت می گیرد. ساده غذا بخورید و از مصرف انواع مواد غذایی در یک زمان یا یک وعده خودداری کنید.
🍋🍉🍊🍇🍑🍒🍓🍏