آنچه انسان به دنبال آن است
از سلامت، قدرت، تناسب اندام جسمی و بقای آنها گرفته تا خلق و خو و اعمال انسانی که مربوط به روح سالم مستتر در بدن سالم است همه و همه منوط به تغذیه طبیعی است.
✔️ فقط با این نوع تغذیه است که ما انسان ها به معنای واقعی انسانیت دست خواهیم یافت.
چنانچه دیگر موجودات هم با تغذیه فطری و طبیعی خود به کمال مطلوب خود دست می یابند.
😋😋😋😋😁
غذای طبیعی باعث میشود هم جسم ما طبیعی، سالم، زیبا و با بنیه قوی باشد و هم روح ما با استفاده از این جسم برتر بتواند اعمال شایسته برای تحقق اهداف عالیه انسانی و زندگی متعالی انجام دهد.
🍎🍑🥦🍍🥒🍉🍇🍌🥝🥕
یک مطالعه مهم که بیش از نیم قرن پیش،تکمیل گردید،مسائلی را در رابطه با وضعیت غذای #پخته در مقابل غذای #خام روشن ساخت.
در سال 1950،دکتر مانانور کوراتسون،رئیس بخش پزشکی دانشگاه کیوشو،به بررسی رژیم غذایی داده شده به زندانیان ژاپن در آخرین جنگ جهانی پرداخت.
این رژیم غذایی که شامل حدود 800 کالری در روز برای وزن 70 کیلوگرم بود،کمتر از نیمی از حداقل نیاز روزانه ای بود که برای حفظ سلامتی توصیه میشود.
دکتر کوراتسون و همسرش،نسخه خام این رژیم غذایی را مصرف کردند و هر دو سالم ماندند،اما وقتی همان رژیم را به صورت پخته مصرف نمودند،همه علائم سوء تغذیه که باعث از بین رفتن زندانیان اردوگاههای ژاپنی شد،به سرعت بروز کردند.
آنها مجبور شدند دست از این آزمایش بکشند،زیرا شدیداً بیمار شدند.با این حال،آنها ثابت کردند که آنچه به عنوان یک رژیم غذایی بشدت ناکافی در نظر گرفته می شود،وقتی خام خورده شود،انسان را حفظ می کند،اما زمانی که پخته شود،آسیب شدیدی وارد می کند.
📒 #زمین،#زمان،#انسان - #مزدافر_مومنی
✴️سه نکته مهم علمی که اثبات می کند خوراک انسان باید طبیعی و زنده باشد.
☑️1 - گلوکز :
علم پزشکی می گوید که سوخت سولهای بدن انسان #گلوکز است .
هر چیز که ما می خوریم در نهایت باید تبدیل به گلوکز شده و ATP آزاد کند.هر چه فرآیند هضم و جذب،پیچیده تر باشد،به غدد داخلی جهت ترشح آنزیم ها و هورمون ها بیشتر فشار وارد می آید و آنها زودتر مستهلک می شوند.
☑️2 - اسیدی شدن خون :
علم پزشکی اذعان دارد که #اسیدی_شدن خون،تاثیر منفی روی کارکرد آنزیم ها و هورمون ها می گذارد و آنها را از کارکرد طبیعی منع می کند و همین مسئله،باعث اختلال در کارکرد اندامها خواهد شد.
☑️3 - حرارت و دما :
#حرارت و #دما،ملکولهای مواد غذایی را تغییر می دهد و باعث تخریب یا ایجاد اتصالات اتمی خواهد شد؛به عنوان مثال،#گوشت در معرض آتش، #آمین_های_هتروسایکلیک تولید می کند که #سرطان_زاست و یا سیب زمینی سرخ شده یا نان برشته شده که #اسید_آکریلامید تولید می کند که باعث جهش ژنتیکی و سرطان می شود.
حرارت، #ویتامین_C موجود در خوراکی ها را از بین می برد.وجود ویتامین C برای تمامی فرآیندهای #آهن در بدن مورد نیاز است.
🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗
🔶🔹 #فشار_خون قاتل خاموش👇👇
⏪ کسانی که فشارخون دارند بدانند که اصلا شوخی بردار نیست، فشارخون بالا رتبه های اول در مرگ و میر جهانی دارد. امکان فوت شما با فشار خون، بیشتر از احتمال تصادفات است.😫😏☹️😔
⏪ ۷۵ درصد کسانی که در ایران فشار خون دارند، بدون درمان می مانند. از هر ۱۰۰ نفر ایرانی، ۲۰ نفر فشار خون دارند، تا ۷ سال دیگر آمار فشار خون در دنیا افزایش ۶۰ درصدی خواهد داشت.😮🤭🤔
⏪ فشار خون #سکته_های_مغزی و #حمله_های_قلبی را افزایش می دهد، آیا فکر می کنی، این همه از کجاست؟⁉️ از غیب که نیامده، از خوراک توست. از آن #نمک، از آن #فست فود، از مواد #حیوانی، از ناخوراک های مضر، مگر انسان این قدر از این چیزها می خورد!‼️🥩🍗🍖🍕🍔🌭
⏪ فشار خون وقتی بالاتر از ۱۲ برود، یعنی زنگ خطر. با برنامه غذایی خام وگان، هر چه سریعتر بهبود می یابید. این مشکل سن و جنس نمی شناسد و برنامه های وزارت بهداشت هم برای کاهش فشارخون، شبیه جوک است.👌☝️🥦🥑🍑🍇🍐
⏪ کسی به فکر سلامت مردم نیست، کارخانه ها به فکر سود خود هستند، با انواع مواد خوش طعم کننده ای که به محصولات می زنند، نباید طعم طبیعی را با این ها عوض کنی، نباید زنجیر ناخوراک ها را به گردن بیندازی، تا زندگی به تپش خود ادامه دهد.❌❌🍪🍩🍰🎂🍫