تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

#معجزه اموزش تغذیه طبیعی قانون طبیعت .
متن اول 🌷
مصرف روزمره گیاهان سبز زنده برای تندرستی جسم و روان انسان ضروری است
قدرت مواد نهفته در این گیاهان و تأثیر آنها بر ترمیم، درمان، بازسازی، و سلامت بدن از تأثیر هر مکمل، هر داروی «معجزه گر» و هر «مافوق غذایی» بالاتر است.شاید بتوان گفت که کلرفیل یا سبزینه که باعث سبزی رنگ گیاهان می‌گردد مهم‌ترین ماده‌ی روی زمین می‌باشد چرا که بدون ان حیات به صورت امروزی خود وجود نخواهد داشت. کلروفیل که ساختمانی مشابه ساختمان هموگلوبین خون دارد با کمک نور خورشید و اکسیژن هوا مواد جذب شده از خاک را به پروتئین، قند، جربی و مواد آلی دیگر تبدیل نموده نه تنها غذای گیاه بلکه غذای کلیه موجودات دیگر کره‌ی‌زمین را فراهم می‌سازد.تفاوت ساختمانی کلروفیل و هموگلوبین خون تنها در مولکول میانی آن است. مولکول میانی کلروفیل از منیزیوم و مولکول میانی هموگلوبین از آهن تشکیل گردیده هرچند برخی از محققان باور دارند که کلروفیل قادر است منیزیوم خود را رها نموده و با جذب مولکول آهن به جای آن تبدیل به هموگلوبین گردد و این یکی از راههایی است که سبزیهای سبز در درمان کم خونی‌ها بکار می روند.کلروفیل نه تنها باعث جلوگیری از بیماریها می‌گردد بلکه در درمان بسیاری از بیماریهای دهان و لثه (بصورت قرقره و یا مصرف غذا)، زخمهای پوستی (بشکل ضماد) و همچنین بیماری دیابت به کار میرود و اینها جدا از اثرات عمومی این ماده پیشگیری و درمان بیماریهای مختلف به واسطه‌ی بالا بردن قدرت ایمنی و همچنین آلکالی نمودن بدن می‌باشند.سبزیهای سبز سرشار از پلی پپتیدهای سبک (Light weight Poly Peptides) هستند که قدرت ترمیم و بازتولید سلولی را بالا برده و بدینوسیله در تولید بافت پیوندی محکم و سالم در ماهیچه ها نقش داشته باعث استحکام ماهیچه ها و اتصال آنها به استخوانها می‌گردد.سبزیهای سبز دارای کلیه اسید آمینه‌های مورد نیاز بدن بوده قادر به ساختن بافت ماهیچه ‌ای و پیوندی خالص و بدون چربی می‌باشند.مجله مرد آهنین که مجله معروف بدنسازان در کاناداست سبزیها را استروئید سبز نامگذاری کرده است چرا که مصرف آنها به تولید بافت ماهیچه ای در بدنسازی کمک می کند.گیاهان سبز دارای اسید آمینه‌های لوسین، ایزولوسین و والین هستند که در تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین در تولید مثل نقش دارند. گیاهان سبز سرشار از مواد معدنی مختلف ریز و درشت می‌باشند.آهن، روی، سلنیوم، کرومیوم، منگنز، فلوراید، مس، مولیبدن، منیزیوم، به وفور در سبزیهای سبز یافت می‌گردند.بزرگترین و همه گیر ترین بیماری امروز بشر بیماری کمبودمواد معدنی است این کمبود زمینه را برای ابتلا بدن به بسیاری از بیماریها از جمله دیابت، بیماری قلبی و سرطانهای مختلف فراهم میسازد. مصرف روزمره و فراوان سبزیهای سبز بزرگترین هدیه ایست که برای رفع کمبود مواد معدنی می‌توانید به بدن خود عرضه کنید.سبزیهای سبز دارای قدرت آلکالی نمودن قوی بوده مقاومت بدن در مقابل بیماریها را از این طریق نیز بالا می‌برند. بدن اکثر انسانهای امروزی در اثر نوع تغذیه و زندگی نادرست و همچنین مصرف فراوان داروها و مواد شیمیایی مختلف و بخصوص مصرف همه روزه‌ی محصولات حیوانی اسیدی می‌باشند.

معجزه اموزش تغذیه طبیعی قانون طبیعت .قسمت اول درکانال .
بدن اسیدی زمینه را برای بروز بیماریهای  مختلف مهیا می‌نماید حال آنکه مصرف سبزیهای سبز به میزان هر روزه و فراوان این اثر را خنثی نموده به سلامت بدن کمک می‌کند.بزاق اسیدی در دهان باعث ایجاد کرم خوردگی، بیماریهای لثه، پلاک، خونریزی، بوی بد دهان، تغییر مزه‌ی غذاها و حس تلخی در دهان می‌گردد. سبزیهای سبز را خوب بجوید و آب آنرا در دهان نگه دارید و از آب سبزیهای سبز برای دهان شویه و قرقره استفاده کنید تا به درمان بیماریهای دهان و دندان کمک کنید.روده‌ی کوچک نیز باید دارای پ هاش آلکالی باشد تا جذب مواد غذایی مختلف از جمله گلوکز به خون تنظیم گردد.بنابراین اشخاصی که مبتلا به دیابت می‌باشند و همچنین افرادی که دچار هیپوگلیسمی هستند باید به میزان فراوان و روزمره از سبزیهای مختلف و آب سبزیهای سبز استفاده کنند تا به تنظیم جذب گلوکز به خون در روده‌ی کوچک کمک کنند.سبزیهای سبز سرشار از فیتوکمیکال (PhytonNutrient)‌های مختلف هستند که اثرات ضد سرطانی آنها شناخته شده است.سبزیهای سبز دارای آنزیمهایی مشابه آنزیمهای ساخته شده در بدن هستند که هضم و جذب آنها را در بدن آسان نموده در نتیجه با کمترین میزان صرف انرژی بیشترین میزان مواد حیاتی را در اختیار بدن انسان قرار می‌دهند.آنزیمهای آنتی‌اکسیدان موجود در گیاهان از تأثیرات اشعه ی رادیو اکتیو و اشعه‌ی ماوراء بنفش بر بدن انسان می‌کاهند. سبزیهای سبز همچنین در پاکسازی بدن از آلودگی به فلزات سنگین مانند سرب و جیوه نیز کمک می‌کنند.
تاثیر مصرف #پروتئین حیوانی بر دفع #کلسیم از بدن انسان،مسئله ی مناقشه برانگیزی برای مجامع علمی نیست.
محققانی که اخیرا تحقیقات آماری در مورد رابطه رژیم غذایی و شکستگی استخوان لگن در 33 کشور انجام دادند،بین فراوانی شکستگی استخوان لگن با نسبت بین غذاهای #گیاهی به غذاهای حیوانی که فرد مصرف می کند «یک ارتباط فوق العاده» کشف کردند.
هر چه قدر مردم غذاهای گیاهی بیشتر بخورند (به ویژه #میوه و سبزی) به همان اندازه
استخوانهایشان مستحکم تر می شود و کمتر شکستگی استخوان را تجربه می کنند.
از سوی دیگر هر قدر غذاهای حیوانی بیشتری بخوریم،به همان نسبت استخوانهای ما ضیعف تر خواهد شد و بیشتر در معرض شکستگی استخوان خواهیم بود.
با تشکر خانم دکتر زرین اذر .

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">