تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

شناخت غده ‏ى تیروئید
غده‏ ى تیروئید را گواتر یا غمباد نیز مى ‏گویند.
وظایف این غده عبارتند از: کنترل سوخت ‏و ساز بدن، حفظ سلامت پوست و مو،  اثر بر تحریک ‏پذیرى سیستم عصبى، همکارى با دیگر غدد درون‏ ریز جهت نگهدارى تعادل هورمونى بدن، کنترل رشد بدن و تکامل ذهنى در خردسالى، انباشتن ید در بدن.
ترشح بیش از حد هورمون‏ هاى تیروئید، بیمارى تیروئید سمى را ایجاد مى‏ کند که عموما با بزرگى غده‏ ى تیروئید (گواتر) همراه است. علائم این بیمارى شامل بیرون‏ زدگى کره‏ ى چشم، تندى نبض، افزایش تعریق و حالات عصبى مى‏ باشد. اگرچه فرد در این حال به قدر کافى غذا مى‏ خورد اما به علت افزایش سرعت سوخت‏ و ساز غالبا لاغر و ضعیف است. به دلیل اثرات ترشح بیش از حد هورمون‏ هاى این غده بر روى سایر غدد درون‏ ریز بدن، اختلالاتى در سیکل قاعدگى زنان نیز پدیدار مى‏ شود.
همچنین کم‏ کارى این غده در بزرگسالان و کودکان عواقب متفاوتى در بر دارد. در بزرگسالان این بیماری علائمی دارد که درست برعکس پرکارى تیروئید است، که شامل تمایل به افزایش وزن، خشکى و کلفتى پوست و کم پشت شدن موها مى ‏باشد. با کاهش سرعت سوخت ‏و ساز، اشکالاتى در گرم نگه‏داشتن بدن رخ مى‏ دهد. در دوران کودکى کم‏ کارى تیروئید موجب عقب‏ ماندگى رشد و عدم تکامل ذهنى کودک را به دنبال دارد.
هورمون‏ هاى مترشح به وسیله ‏ى تیروئید تا قبل از بلوغ در رشد اندام‏ و تکامل شعور، نقش مهمى را به عهده دارند. اگر کودکى به علت بیمارى یا جراحى یا به‏ طور مادرزادى از هورمون‏ هاى این غده محروم شود، رشد جنسى و مغزى ‏اش متوقف مى‏ شود، پوست، متورم و پرچروک خواهد شد و موها خشک و شکننده مى‏ شود. تیروئید بعد از بلوغ نقش مهمى در تنظیم امور تخمدان‏ ها، بارورى و شیر دادن خانم ‏ها دارد. خانم ‏ها باید توجه داشته باشند که خیلى بیشتر از مردان در معرض ابتلا به بیمارى تیروئید، مخصوصا پرکارى آن مى‏ باشند. یکى از عواملى که در پیدایش بیمارى گواتر تأثیر دارد، تحریکات دائمى اعصاب و ناراحتى‏ هاى روحى است.
معمولا بیماری های تیروئید گریبان افرادى را مى‏ گیرد که داراى اخلاق عصبى، بدبین، حسود، سریع التأثیر ، زندگانى نامرتب، متشنج و غیر عادى هستند. به‏ طور کلى غده‏ ى تیروئید در چاقى‏ هاى مفرط و همچنین در لاغرى‏ هاى بیش از اندازه نقش مهمى را بازى مى‏ کنند.
لازم به ذکر است به کمک طب سنتی، انواع بیماری های تیروئید قابل کنترل و درمان است و پس از درمان نیاز به مصرف دارو ندارد.
ادامه دارد...🍏✍️🍏

تیروئید – قسمت دوم
کم‏ کارى تیروئید
کم‏ کارى تیروئید یا اصطلاحا هیپوتیروئیدى، هنگامى رخ مى‏ دهد که ترشح هورمون‏ هاى تیروئیدى‏T 3 وT 4 کاهش یافته و هورمون‏TSH افزایش مى ‏یابد. در شایع‏ترین نوع آنکه 1% جامعه (به‏ خصوص خانم ‏هاى مسن) را مبتلا مى‏ سازد، غده ‏ى تیروئید کوچک و مچاله مى‏ شود و سلول‏ هاى آن به علت نقصى که در سیستم ایمنى فرد بیمار وجود دارد، از بین مى ‏روند. در بعضى موارد با شیوع کمتر، اختلال در سیستم ایمنى نه تنها باعث کم‏ کارى تیروئید مى‏ گردد، بلکه سبب بزرگ شدن تیروئید و ایجاد گواتر نیز مى‏ شود.

علائم و نشانه‏ هاى کم‏ کارى تیروئید
کم ‏کارى تیروئید باعث کند شدن واکنش ‏هاى شیمیایى در بدن شده و علائم و نشانه ‏هاى زیر را پدید مى ‏آورد:
افزایش وزن به علت کم‏ کارى تیروئید: اکثر بیماران مبتلا به کم ‏کارى تیروئید از 5 تا 10 کیلوگرم اضافه وزن پیدا مى‏ کنند، این افراد اشتهایشان افزایش نمى ‏یابد و حتى ممکن است کاهش هم یافته باشد.
حساسیت نسبت به سرما: بیماران دچار کم‏ کارى تیروئید شدیدا نسبت به سرما حساسیت پیدا مى ‏کنند و دوست دارند که چندین لباس گرم پوشیده و کنار بخارى بنشینند. این افراد احساس مى‏ کنند وقتى که مى‏ خواهند سریعا حرکت کنند، عضلاتشان سفت و دچار گرفتگى مى ‏شود، مخصوصا در هنگام سرما.
مشکلات روحى روانى: شما ممکن است احساس خستگى کنید و خواب‏ آلوده باشید و از نظر ذهنى کند شده باشید. واکنش ‏هاى شما آهسته ‏تر مى‏ شوند. در بیماران مسن‏ تر ممکن است به غلط تصور شود که دچار زوال عقل شده ‏اند.
بریده ‏بریده حرف زدن: صداى شما ممکن است خسته و گرفته و صحبت‏ هایتان بریده ‏بریده شود.
مشکلات قلبى: برخلاف بیماران دچار پرکارى تیروئید، نبض شما ممکن است آهسته ‏تر شده و به حدود 60 ضربان در دقیقه برسد. شما ممکن است فشار خون نیز داشته باشید. بیمار سال خورده‏ اى که مدت‏ هاى طولانى دچار کم‏ کارى شدید تیروئید بوده است در خطر نارسایى قلبى مى ‏باشد. آنژین قلبى مى‏ تواند اولین علامت کم ‏کارى تیروئید باشد.
یبوست: همان‏طور که تمام فعالیت‏ هاى بدن در کم ‏کارى تیروئید آهسته مى‏ شوند، به لحاظ ضعیف شدن دستگاه گوارش ممکن است شما دچار یبوست هم بشوید.
قاعدگى شدید: قاعدگى‏ خانم ها ممکن است خیلى سخت و شدید شود (درصورتى‏ که هنوز یائسه نشده‏ اند).

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">