⏪ اگر به درستی نمیدانید که شاخص گلیسمی دقیقاً چیست باید بگوییم این شاخص به قدرت هر مادهی غذایی برای بالا بردن قند خون گفته میشود. به بیان دیگر هر مادهی غذایی که شاخص گلیسمی بالایی دارد با سرعت بیشتری قند خون را بالا میبرد.🍞🥖🥨🥐
⏪ زمانی که قند خون بالا میرود بدن انسولین بیشتری تولید میکند تا با سرعت بیشتری قند خون را پایین بیاورد. البته این اتفاق در بدن یک امر عادی است؛ اما باید بدانید این شاخص برای نانهای سفید 95 است و با سرعت خیلی زیادی باعث بالا رفتن قند خون و ترشح انسولین میشود.😫😮🤭
⏪ ادامهی این روند باعث میشود که به مرور سلولها در برابر انسولین مقاومت نشان دهند و این مسئله نیز بدن را در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار میدهد. از طرف دیگر انسولین نمیتواند در طولانی مدت تمام این قندها را به صورت گلیکوژن (ذخیرهی قند) در آورد و آنها را به چربی تبدیل میکند.😏😣☝️