تمام غذاها و مواد کارخانه ای و غیر طبیعی برای بدن فاقد مواد حیاتی و بیماری زا هستند.
اگر به مواد شیرین تمایل داری ،در تابستام با میوه های تازه ( انگور و انجیر و خرما و رطب) و در زمستان هم با میوه های خشک و شیرین طبیعی ( کشمش و انجیر و خرما و مویز و توت و ... ) خود را ارضا کن.
عسل نیز بهتر از شکر نیست حتی طبیعی و باعث مشکلاتی مانند حساسیت و آلرژی و ... می شوند و بدن نمی تواند به درستی عسل را هضم و جذب و دفع کند و باعث مشکل در بدن می شوند و به علاوه زنبوران عسل را برای روزهایی مشخص و و بنا به دلایلی برای خود تهیه و ذخیره می کنند و ما حق نداریم مواد ذخیره و خوراکشان را آنها بدزدیم.
در طبیعت و جهان هستی هر ستم و آزاری به موجودات و طبیعت جریمه ای دارد و با بیماری و مشکلات پرداخت می شود.( قانون جذب و کارما ).
لازم نیست روی میوه ها شکر یا عسل بریزی .غذای طبیعی و اصلی همیشه در نوع خود عالی و پرمحتواست و به تنهایی و بدون هیچ چاشنی و طعم دهنده و ادویه و ترکیب قابل خوردن است.( هر گونه مواد و خوراکی که بدون چاشنی و طعم دهنده و ادویه و ترکیب با مواد دیگر قابل خوردن نباشد و تامین انرژی نکند خوراک طبیعی و اصلی انسان نیست) .
غذاهای مرده و پخته و غیر طبیعی را باید با شکر و نمک و روغن و طعم دهنده ها مخلوط و ترکیب کرد تا قابل خوردن شوند.چاشنی ها شکر و نمک و روغن بسیار اعتیادآورند و باعث پرخوری و تحریک بدن و مشکلات زیادی می شوند.
غذای زنده و طبیعی به این چیزها نیاز ندارد و به تنهایی و با لذت قابل خوردن هستند و عوارض و مشکلی هم ایجاد نمی کنند.
کتاب قابلمه را فراموش کن
قندها و شیرینی های طبیعی و غیر طبیعی را باید بشناسید و آگاهی داشته باشید.
خیلی از افراد فکر می کنند میوه های شیرین هم مانند شکر و قند و نبات و شکلات و ... تولید قند خون و دیابت و بیماری می کنند و از قندهای طبیعی و غیر طبیعی و کارخانه ای آگاهی ندارند و از خوردن میوه ها پرهیز می کنند و مشکلات و بیماریشان بیشتر می شوند.
میوه های شیرین خوراک اصلی و طبیعی انسان است و زودهضم هستند و به راحتی و طبیعی هضم و جذب و دفع می شوند و مانند شکر و عسل در بدن به مدت طولانی ماندگار نیستند و باعث سموم و قند و بیماری نمی شوند.