1- میوه را همیشه با شکم خالی بخور.هر گونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر خطرناک است و باعث تخمیر مواد در دستگاه گوارش و نفخ می شود.
حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه به وجود می آید، باعث تشدید ضربان قلب و فشار به دیافراگم و گستردگی دستگاه گوارش می شود.تو در این حالت به یک کارخانه الکل سازی کوچک تبدیل شده ای.گاز کربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش، به قلبت فشار می آورد و باعث نابودی سلول های آن می شود.
این بیشترین عامل بیماری قلبی است. هرگز نباید میوه ای را که زمان هضمش کوتاه است بعد از غذاهای دیر هضم خورد،زیرا زمان گذر میوه از معده به تأخیر می افتد و باعث تخمیر مواد در معده و نفخ می شود.
2- بهترین موقع میوه خوردن صبح است،چون از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع می شود و نباید با مصرف غذاهای دیر هضم مانع این جریان شویم.
3- بهترین کمک دهنده در این مواقع میوه های آبدار است،نه موز و خرما.
4- تمام صبح را با میوه بگذران و هر وقت گرسنه ات شد،فقط به سراغ میوه برو.
5- می توانی آب هر میوه ای را که دوست داری بگیری و جرعه جرعه بنوشی،اما آب میوه ای که خودت بگیری نه اینکه آن را از بیرون بخری،زیرا آن ها مواد شیمیایی نگهدارنده دارند و قابل خوردن نیستند.
مواظب باش آب میوه را باید فوراً بنوشی،وگرنه در مجاورت با هوا اکسیده و سمی می شود. همچنین اگر دندان هایت وضعیت خوبی ندارند،می توانی میوه را در دستگاه مخلوط کن له کنی.به این صورت از تمام میوه ها و ویتامین ها و مواد معدنی اش استفاده می کنی.
6- میوه سریع هضم می شود،بدن به راحتی بهترین و پر ارزشترین انرژی را دریافت میدارد و بلافاصله از این انرژی برای بیرون راندن ته مانده و آشغال های مواد دیگر استفاده می کند.در اثر همین خاصیت پاک کنندگی است که در مدت کمی چربی ها آب می شوند و بدن حالت طبیعی به خود می گیرد.این را بدان که فقط قند میوه ها (گلوکز) انرژی بدن و مغز را تأمین می کند. نه پروتئین و نه مواد نشاسته ای،هیچ کدام نمیتواند مستقیماً به بدن یا مخ انرژی برساند،چون ابتدا باید به گلوکز تبدیل شود و بعداً مورد استفاده ی سلول ها و بافت ها قرار گیرد.این تبدیل و تحول فقط به وسیله ی انرژی انجام می گیرد.راحت ترین نوع تبدیل،تبدیل چربی ها به گلوکز است و مشکل ترین آن ها،پروتئین به گلوکز.
7- این باور که پروتئین مستقیماً انرژی تولید می کند،درست نیست.پروتئین سربار بدن است. من مجبورم دوباره توضیح دهم که بدن باید 70 درصد از انرژی خود را صرف هضم پروتئین کند تا بتواند 30 درصد انرژی از آن به دست آورد.بدن باید پروتئین را به مواد نشاسته ای، سپس مواد نشاسته ای را به چربی و دست آخر چربی را به قند (گلوکز) تبدیل کند و از آن انرژی به دست بیاورد. این اعمال خیلی سریع انجام می گیرد.به همین دلیل افراد چاق که چربی انبار می کنند، بیماران مواد نشاسته ای هستند. من در کتاب اول خود به نام ((چاق و بیمار یا لاغر و سالم))، شرح داده ام که مواد نشاسته دار مانند غلات و سیب زمینی به حدی نشاسته دارند (به خصوص در حالت پخته که مواد معدنی آن ها غیرآلی میشود) که بدن نمی تواند آن را بسوزاند،بلکه آن را انبار می کند. مخصوصاً مواد کلسیم دار پخته که چون مکمل کلسیم یعنی منیزیم را دارا نیست،به ناچار بدن این کلسیم غیرطبیعی را در قسمت های نرم بدن انبار می کند که نتیجه ی آن سختی ماهیچه هاست.میوه ها به سرعت به بدن انرژی می رسانند، بی آنکه به انرژی اندوخته آسیبی وارد کنند.
8- انرژی یعنی نیروی حرکتی،و ما امروزه در اثر روش زندگی مخرب و طاقت فرسا،دائماً انرژی از دست می دهیم.
9- تا ظهر هیچ گونه مواد تحریک کننده ای مانند قهوه، چای، کاکائو و الکل مصرف نکن. این ها هضم میوه را کاملاً فلج می کنند.تو به اندازه ی کافی از میوه ها انرژی کسب می کنی و به این قبیل سموم نیاز نداری.
منبع:کتاب قابلمه را فراموش کن