تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

من حدود سه هفته است که خامگیاهخوار شدم. اما با مطالب ضدو نقیضی درباره نمک مواجه هستم.نظر شما درباره مصرف نمک چیست؟آیا برای بدن لازم است؟ چه خواص و مضراتی دارد؟ اگر مصرف آن لازم است چه نوع نمکی را توصیه می کنید؟
جواب::

اولا به شما برای شروع خامگیاهخواری تبریک می گویم.بزودی نتایج مثبت آن را در جسم و جان خود تجربه نموده، عزمتان در ادامه راه محکم تر خواهد گردید.
و اما در مورد نمک- بله درست می فرمائید! مانند بسیاری از موضوعات دیگر اطلاعات ضد ونقیض فراوان است.
نظر من این است که اضافه نمودن نمک به غذا عملی غیر ضروری و نادرست می باشد.اضافه نمودن نمک به غذا های مختلف نه به دلیل ضرورت آن برای بدن بلکه به دلایل دیگر انجام شده و میشود و بنابر این بصورت عادت درآمده است.
نمک یکی از قوی ترین نگهدارنده ها در طبیعت است. درصنایع غذایی برای اینکه غذاها مدت زمان طولانی تری باقی بمانند آنها را نمک سود می کنند. در ضمن نمک امروزه به عنوان مزه وچاشنی غذا ها بکار می رود و در نتیجه مصرف آن برای حسن چشایی بصورت عادت در میاید.
سدیم دربدن انسان برای انجام بسیاری از اعمال ضروری بدن از جمله انتقال پیام های عصبی ، کارکرد مناسب کلیه و غدد فوق کلیوی و بسیاری اعمال دیگر لازم می باشد ولی نمک طبیعی موجود در بسیاری از مواد غذایی نیاز بدن به این ماده را تامین نموده و نیازی به مصرف اضافه ی آن نیست.
اگر چه سدیم بطور طبیعی در کلیه ی مواد غذایی ( سبزی ها و میوه ها) در اندازه مناسب و متعادل با سایر الکترولیتها موجود می باشد ولی کرفس و اسفناج دو منبع غنی سدیم می باشند.
بجز در موارد بیماری و هنگامی که بدن از حالت تعادل خارج است نگرانی برای کمبود سدیم وجود ندارد.بنابر این نیازی به افزودن نمک به غذا نیست. ماده ای که امروز به نام نمک در بازار عرضه می گردد یعنی کلرید سدیم در حقیقت ماده ای سمی برای سلول ها بوده و نیز به همین دلیل برای جلوگیری از رشد باکتری ها و مواد تک سلولی بعنوان نگهدارنده غذا ها بکار می رود.
در برخی موارد بیماری که بدن دچار کمبود سدیم می گردد ( در آزمایش خون میزان سدیم بدن پایین تر از حد نرمال می باشد.) میتوان از جلبک های دریایی که دارای املاح معدنی طبیعی دریا از جمله سدیم می باشند و یا از نمک دریا که تصفیه نگردیده باشد استفاده نمود.
نمک موجود در بازار یا سدیم کلراید از پروسه های مختلف تصفیه عبور کرده در نتیجه ازتمام املاح طبیعی دیگر عاری می باشد. این ماده برای سلول های بدن سمی است.

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">