1_ شرط اول این است که درحالت خودزیبا باشد .
2_ بووعطر آن دهانت را آب بیندازد،البته وقتی گرسنه هستی.
3_ بایدخام و مزه دار باشدوبی آنکه روی آن کاری انجام گیرد،قابل خوردن باشد.
4_ به تنهایی توراسیر کند.
5_ ناراحتی ایجادنکندوبه سادگی قابل هضم باشد.
6_ انرژی کافی به بدنت برساند،به حدکافی موادسوختی یعنی گلوکز و فروکتوز داشته باشد.
7_ تمام موادغذایی موردنیاز بدن رافراهم کند،که شامل :
الف : غذاباید موادپروتعینی قابل هضم رابه صورت اسیدهای آمینه داراباشد.میوه های رسیده پروتعین رابه صورت اسیدهای آمینه درخوددارند.مقدارموردنیاز: 1%
ب : بایدتمام موادمعدنی مورداحتیاج بدن راتامین کند.موادمعدنی غیرطبیعی،سمی وغیرقابل استفاده هستند.مقدارموردنیاز 2%
ج : باید اسیدهای چرب موردنیازبدن راداشته باشد.مقدارموردنیاز : 1% کینولین ،لینول وآرچیدون اسید .بدن ماخیلی راحت موادنشاسته ای رابه چربی تبدیل میکند و برعکس .
د: بایدویتامینها ودیگر عناصر کمیاب مورد احتیاج بدن ماراتامین کند، به میزان خیلی کمتراز 1%
ه : بایدآنزیمها و رابطهای آنزیمی موردنیازبدن رابه طورزنده داشته باشد.
8_ بهترین غذا آن است که آب بیشتری داشته باشد،به حدی که دیگر ما به آب اضافی احتیاج نداشته باشیم.ازلحاظ طبیعی انسان موجودی است که اگر غذای طبیعی خودرابخورد،به آب احتیاج ندارد.
9_ غذادرطول مدت ساخت و ساز بایدتاثیر قلیایی داشته باشد،چون انسان ph قلیایی دارد،غذایی که میخوردنیز باید قلیایی باشد.
10_ این خیلی مهم است که غذا سمی ، تلخ ، تند، تحریک کننده ونفاخ نباشد.یک نوع ادویه راانتخاب کن.آیا میتوانی یک وعده سیر از آن بخوری? پیازوسیروسرکه و نمک راچطور? هر آنچه تو نمیتوانی به تنهایی یک وعده غذایی از آن بخوری وخودراسیر کنی ،غذای تو نیست.اما میدانی که گوشت و تمام پختنی ها بدون نمک و ادویه مزه ای ندارند،میخواهی غذا بخوری یانمک و ادویه؟