وقتی می گوییم کلسترول منظور چربی مضریست که در رگ های بدن رسوب می کند
و سبب انواع سکته های مغزی و قلبی می شود
دیواره رگ ها سخت شده و انعطاف خود را از دست می دهند که این موضوع مشکلات متعددی بوجود می آورد
واژه کلسترول از یونان باستان است به معنای زردآب جامد
کلسترول ماده چرب زرد رنگ مومی شکل است
پزشکی نوین مقدار روزانه دریافت کلسترول از خوراک را ۲۰۰ میلی گرم می داند
در حالی که کبد می تواند کل کلسترول مورد نیاز بدن را تولید کند
و هیچ نیازی به دریافت از طریق غذا نیست
حقیقت این است که کلسترول دریافتی از مواد حیوانی کاملا اضافی و سبب بیماری و مرگ می شود
حال ببینید چه ناخوراک هایی این چربی کشنده را در بدن پر می کنند👇
در هر ۱۰۰ گرم چند میلی گرم کلسترول دارند
تخم مرغ ۴۰۰ میلی گرم
مرغ ۸۰
پنیر ۹۵ تا بیشتر
خامه ۱۴۰
کره ۲۴۰
سس مایونز ۲۳۰
خمیری که در آن تخم مرغ باشد ۱۰۰
کالباس ۸۵
بیسکوییت ۸۰
جگر مرغ ۵۵۰
جگر گوسفند ۳۲۰
قلوه ۳۵۰
زبان ۲۱۰
ماهی ۳۵
گوشت گاو کم چربی ۸۰
خرچنگ ۱۴۰
صدف ۱۵۰
میگو ۱۵۰
نوشابه ها، کیک ها، شیرینی و محصولات کارخانه ای و استرس هم کلسترول را افزایش می دهند
جالب است بدانید در گیاهان کلسترول وجود ندارد
و به این دلیل می تواند مانع مرگ و میرهای گسترده و بیماری های قلبی عروقی شود
اصل کلسترول مورد نیاز بدن را کبد تولید می کند بدون نیاز به کلسترولی که از مواد غذایی وارد می شود
اما این کلسترول به اندازه طبیعی چه فوایدی دارد👇
۱- در تولید صفرا به کار می رود
۲- در تولید ویتامین D
۳- در ساخت دیواره سلول ها بکار می رود
۴- تشکیل هورمون ها و بویژه هورمون جنسی
یکی از دلایلی که رسانه ها مواد حیوانی را محرک میل جنسی و شهوانی می دانند
همین کلسترول است