از هر سه مورد سرطان یک موردش نتیجۀ سبکزندگیایست که برمیگزینیم. رژیمی گیاهپایه ابزاری قدرتمند برای کاهش خطر ابتلا به آن است.
🥗رژیمی گیاهپایه ابزاری قدرتمند برای کاهش خطر ابتلا به سرطان است. و برای آنهایی که سرطان دارند هم ابزاری قدرتمند برای افزایش شانسِ جانِ سالم بهدربردن از آن است.
🍅🥕هرچهقدر که رژیم غذاییتان رنگهای طبیعیِ بیشتری داشته باشد احتمالش بیشتر است که ترکیبات ضدسرطانیاش فراوانتر باشد. رنگدانههایی–مثل بتاکاروتئین در #هویج و لیکوپن در #گوجه که باعث میشوند #میوهها و #سبزیجات اینچنین رنگهای روشنی داشته باشند به شما برای مبارزه با سرطان کمک میکنند.
🥦🍎غذاهای گیاهی #فیبر هم دارند که این به ازبینبردن هورمونهای اضافیای که میتوانند منجر به سرطانِ پستان و پروستات شوند کمک میکند. همچنین، فیبر فوراً ضایعات را از دستگاه گوارش میزداید و این عملکرد به پیشگیری از سرطان راستروده کمک میکند.
🍖🍗🥛🍳🧀خودداری از مصرف #گوشت و محصولاتِ #لبنی به شما این امکان را میدهد که خطر بالقوۀ ابتلا به سرطان را دور بزنید. کباب کردنِ گوشت—چه نوع سفید و چه نوع قرمزش—باعث بهوجود آمدن موادی سرطانزا میشود. گوشتهای قرمز و فرآوریشده—مثل بِیکن و هاتداگ—حاوی مواد مخربی است که منجر به سرطانِ راستروده میشوند. محصولات لبنی نیز با سرطانهای #پروستات، #سینه، و #تخمدان ارتباط دارند.
«اگر مبنای رژیم غذاییمان خوراکیهای گیاهی (مثل سبزیجات، میوهها، غلاتِ کامل، و حبوبات) باشند، که فیبر و مواد مغذی دیگری هم دارند، می توانیم خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهیم.»
صندوق بینالمللی پژوهش سرطان و مؤسسۀ پژوهش سرطانِ آمریکا، توصیههای پیشگیری از سرطان