سوسیس کالباس و همبر و مواد کارخانه ای و ... چگونه ساخته می شود؟
معده شما میزبان کثیف ترین و آلوده ترین خوراک ممکن
ظهر شده و خسته و گرسنه اید
نهار هم درست نکرده اید یا اصلا نهاری نیاورده اید
دانشجویید، کارگرید، کارمندید
یا شاید هم برای خرید و گردش بیرون رفته اید
بوی اشتها آوری به مشام می رسد..
یک ساندویچی شیک با میز و صندلی های قرمز رنگ و دکوری زیبا
انواع پیتزا پیراشکی و ساندویچ و پیتزاهای یک نفره و قوطی های نوشابه که صف کشیده اند
پیش خود می گویید، خب چه چیزی از این بهتر
هم آماده هست و هم ارزان...
اما برای یکبار هم که شده، آیا فکر کرده ای اینها را چطور می سازند؟
این چیه واقعا داری می خوری!
خمیر مرغ معجونیست که به این شرح تهیه میشه👇
مرغ فروشی ها ران و سینه مرغ را جدا می کنند و جداگانه می فروشند
چه چیزی باقی ماند؟
اسکلت و ضایعات
(حالا بماند که آن ران و سینه چه کثافتیست و چقدر هورمون و آنتی بیوتیک دارد)
اسکلت و ضایعات باقی مانده را کارخانه های سوسیس کالباس از سطح شهر خریداری کرده و همه را چرخ می کنند
بارها شده که تاج خروس، دل و روده، سنگدان، جگر و اینطور چیزها را هم قاطی می کنند و یک خمیر بوجود می آید
مخلوط له شده اسکلت مرغ با بافت های دیگر
به این کثافت آرد و ادویه و طعم دهنده ها و باقلا اضافه می کنند
به علاوه مواد سرطان زایی چون نیترات و فسفات که نگهداره این خمیر متعفن است برای چندین ماه
بعد بسته بندی شده و شما بابت آنها پول هم می پردازید و به زور نوشابه آنرا پایین می فرستید
شما وقتی به یه ساندویجی می رین و ساندویچ هایی مانند کالباس،ژامبون ، بندری،هات داگ و پیتزا سفارس می دین ، نمیدونین چه طعم دهنده و معطر کننده ها یی زدن که این کثافت خوش خوراک شده است؟!
این ها را می خوری و بعد وقتی انواع بیماری گرفتی، دربدر بیمارستان ها می شوی
آنقدر قرص و آنتی بیوتیک می خوری که جاهای دیگه ات هم از کار می افتند
بعد می نشینی و می گویی ای فلک ای آسمان، چرا من؟!
خوراکت را اصلاح کن، رنج و درد نکش
خوراک گیاهی و طبیعی بهترین نوع تغذیه و حافظ سلامتی و صلح و عشق به خلق