اضافه کردن حداقل دو لیوان آب سبزیهای سبز شامل کاهو، جعفری، کرفس، خیار، اسفناج، بولاغ اوتی، و کلم قرمز به رژیم غذایی روزمره.
• حذف کامل لبنیات.
• جایگزین نمودن مواد حیوانی با حبوبات بخصوص عدس و ماش.
• جایگزین نمودن قندهای سفید و قندهای مصنوعی با میوهای خشک مانند توت خشک یا خرما. مصرف میوههای خشک در ابتدا باید کمتر باشد. اگرچه میزان این مصرف بستگی به مقدار سبزیهای مصرفی در روز دارد. اگر سبزیها و آب آنها در ابتدا بیشترین بخش غذای شما را تشکیل میدهند میزان مصرف میوههای خام و خشک میتواند بالاتر باشد.
• اضافه کردن سبزیهای خام بصورت یک سالاد بزرگ بعنوان یک وعدهٔ غذایی شامل سبزیهای مختلف بخصوص کاهو، خیار، جوانهها، بروکلی، کلم پیچ سبز و قرمز، کلم قمری، هویج و چغندر خام، گوجه فرنگی و انواع سبزیهای موسوم به سبزی خوردن بخصوص جعفری، گشنیز و شوید به همراه آووکادو و مشتی از دانههای خام مانند دانهٔ آفتابگردان یا کدوی خیس خورده در آب به مدت یکی دو ساعت، شاهدانهٔ خام و دانهٔ کتان بخصوص بصورت کوبیده شده.
دکترزرین اذر