مصرف لبنیات، خون انسان را بشدت اسیدی کرده و بدن برای خنثی کردن آن و بدست آوردن توازن طبیعی خود، مقداری کلسیم از استخوان ها بر می دارد. چون آزاد سازی کلسیم به قلیایی شدن بدن کمک میکند. این کلسیم اضافی از راه کلیه ها دفع میشود. در نتیجه مصرف بیش از اندازه لبنیات، بر خلاف تصور رایج خود باعث پوکی استخوان می گردد. در حالیکه شما با گنجاندن مقایر متناسبی از مواد گیاهی حاوی کلسیم مثل بادام خام ، نارگیل، کنجد ، سویا ،تفو ، شلغم ، کاهو، کلم بروکلی ، گل کلم و ... در رژیم غذایی روزانه می توانید براحتی کلسیم مورد نیاز بدنتان را بدست بیاورید که برخلاف کلسیم حیوانی ، کاملا قابل جذب بوده ودر مفاصل هم رسوب نمیکند. کمبود کلسیم و ارتباط دادن آن با عدم مصیرف شیر و لبنیات توسط نفوذ و تبلیغات شرکت ها و صنایع قدرتمند شیر و لبنیات به مردم القا شده است.