تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

اعتیاد به شیرینی و قند و شکر و اعتیاد به موادی که در آنها قند فراوان وجود دارد مثل نان و برنج، اعتیادی قوی است و مبارزه با آن اراده قوی می خواهد.
هر کس واقعا می خواهد با نشاسته ها و شیرینی ها مقاومت کند باید دست به دامن میوه ها بشود.
 چون میوه ها هم قند دارند ولی قند مفید.
باید آن را جایگزین قند مضر نان و برنج و کیک و کلوچه و شیرینی و ماکارونی کرد.

قند میوه ها بخاطر ویتامین فراوانی که دارد قند خون را افزایش نمی دهند و مصرف میوه هرگز انسان را چاق نمی کند و قند میوه مفید است

 ✔️وقتی به یک فرد معمولی بگویید مصرف بیش از اندازه قند باعث پوسیدگی دندان و افزایش وزن می شود، احتمالا به شما خواهد گفت، خودم می‌دانستم! اما اگر به فردی عادی بگویید که مصرف زیاد قند به پیامدهایی مانند ابتلا به بیماری‌های قلبی، چین و چروک وتخریب لثه‌ها می‌انجامد، احتمالا دیگر مشتاق شیرینی نخواهد بود. در واقع درصد بالایی از این مصرف مرگبار قند در میان‌وعده‌های به ظاهر بی‌ضرر مثل سوپ، ماست و سایر غذاهای آماده پنهان است. قند هیچ گونه ارزش غذایی ندارد و تاثیرش به عنوان عامل اصلی چاقی و دیابت در سراسر جهان به اثبات رسیده است.باید از قند و موادی که در ان قند
مصنوعی یا شیرینی های دور شده
امروزه اهمیت توجه به میزان قندهای پنهان که مخفیانه راه خود را به رژیم غذایی روزانه ما باز می‌کنند، بیش از هر زمان دیگری است.

اگر بدانید قند تا چه حد برای سلامت‌تان مضر است، هرگز نگاهتان به یک بسته شکلات مانند قبل نخواهد بود و هرگز شیرینی یا نان خامه ای نمیخورید

■عامل چین و چروک زودرس پوست است👇

مشکل مصرف زیاد قند و شکر بروز فرآیندی است به نام گلیکولیزه شدن که محصول نهایی آن AGEsیا «فرآورده نهایی گلیکوزیلاسیون»این محصول بر ساختمان و انعطاف‌پذیری پروتئین‌ها به خصوص  آسیب‌پذیرترین آنها «کلاژن و الاستین» که مسئول حجم‌‌دهی و استحکام‌بخشی به پوست هستند، تاثیر می‌گذارد و همچنین پوست را در برابر اثرات آسیب‌های محیطی بسیار مستعد تخریب می‌کند.

■به هورمون‌ها آسیب می‌زند👇

قندها تعادل هورمونی را به هم می‌زنند، بنابراین مراقب وجودهرگونه عدم تعادل هورمونی نظیر PCOS (سندروم تخمدان پلی‌کیستیک)، اندومتریوز یا دور‌ه‌های قاعدگی شدیدباشید. قبل از شروع دوره قاعدگی تمایل به خوردن شکلات افزایش می‌یابد.

■باعث کمبود انرژی می‌شود👇

قندها به جای کمک به افزایش میزان انرژی باعث کمبود انرژی می‌شوند. ورزشکاران به خصوص با این مسئله آشنا هستند. خوردن غذاهای پُرقند قبل از مسابقات ورزشی باعث کندتر شدن شما می‌شود . توصیه کارشناسان تغذیه خوردن سیب برای میان‌وعده است. همراهی مقدار زیادی فیبر با گلوکز طبیعی در سیب بهترین توصیه تغذیه‌ای برای ورزشکاران است.

■مصرف قند مثل یک اعتیاد است👇

قند از آنجایی که بر هورمون‌های سیری و اشتها تاثیر می‌گذارد به شدت اعتیادآور است و به همین دلیل است که خوردن آن را ادامه می‌دهیم. همچنین از آنجا که مصرف قند باعث تحریک دوپامین در مغز می‌شود و به دلیل ایجاد احساس لذت‌بخش، عادت بسیار دشواری برای ترک کردن است!

■باعث فساد لثه می‌شود👇

قند نه تنها خطری برای سلامت دندان‌هااست، بلکه به شدت موجب التهاب لثه‌ها می‌شود که به نوبه خودبه لق‌شدن و افتادن دندان‌ها می‌شود.

■میتواند سیستم ایمنی بدن را مختل کند👇

قند مخمرهای داخل شکم را تغذیه می‌کند. از آنجا که 80 درصد باکتری‌های مفید سیستم ایمنی بدن در شکم و روده‌ها قرار دارند، حفظ تعادل باکتری‌های مفید برای مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌ها بسیار مهم است.

■باعث افزایش تعریق می‌شود👇

مصرف قند باعث می‌شود بیشتر عرق کنید و این عرق بدبو است. در این موارد،استفاده از دئودرانت‌های طبیعی و مصرف میوه‌های تازه و شیرین توصیه میشود

■میتواند عامل بروز بیماری‌های قلبی باشد👇

مصرف قند با تاثیر بر افزایش تری‌گلیسرید و کلسترولVLDL، ایجاد مقاومت به انسولین و ضخیم‌کردن دیواره‌های شریان‌ها، عامل مهمی در افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی است.

■باعث ایجاد نفخ می شود👇

هر چقدر بیشتر قند بخورید، گاز معده بدبوی بیشتری در شکم‌تان ایجاد می‌شود و علاوه بر آن باعث ایجاد نفخ و احساس ناخوشایند می‌شود. قند باکتری‌های بیماری‌زای درون شکم را تغذیه می‌‌کند و منجر به افزایش جمعیت آنها می‌شود..

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">