خشکی، شکنندگی و ترک خوردن ناخن ها ارتباط معنی داری با و ضعیت تغذیه دارد . کمبود پروتئین ، کلسیم ، روی و بیوتین می توانند در مشکلات بوجود امده برای ناخن ها مؤثر باشند. ناخن های نرم و ترک خورده می توانند دلیل بر فقر اهن نیز باشند .
#عوامل غذایی بیماری های ناخن👇👇
🔹از انجا که ناخن ها از ماده ای به نام کراتین ساخته می شوند، اطمینان از دریافت پروتئین کافی بسیار مهم است.
🔹مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم مانند کنجد، بادام، دانه های روغنی و پرتقال برای داشتن ناخن های سالم بسیار با اهمیت است .
🔹مصرف مواد غذایی سر شار از اهن مانند اسفناج، دانه های روغنی و مغزیجات توصیه می گردد.
🔹مطالعات زیادی اهمیت مصرف مواد غذایی حاوی بیوتین مانند گردو ، بادام زمینی و جوانه گندم برای حفظ ناخن های سالم را نشان داده اند .