برای بدن زنده، خوراک زنده لازم است.
در این مقاله مطالبی را در خصوص خامگیاهخواری خواهیم داشت و برخی از مواد خام گیاهی را با مواد گوشتی و لبنی مقایسه خواهیم کرد.
خامگیاهخواری یک نوع شیوه زندگی سالم است که افراد با پرهیز از خوردن خوراکی های پخته، انواع گوشت سفید یا قرمز، لبنیات، تخم پرندگان، شیرینیجات، انواع داروها و محرک ها و هر گونه مواد غذایی تغییر شکل یافته مانند کنسروها، مرباها و ترشیجات، بدن خود را از سموم مختلف پاک نموده و با ورزش، بدن خود را در بالاترین سطح ممکن از سلامتی نگه میدارند. در این شیوه از زندگی توصیه می گردد تا حد ممکن از هوای سالم و پاک و آب چشمه استفاده شود.
خوراک اصلی انسان، میوه ها و گیاهان خام است که شامل اقلام زیر می باشد:
سبزی ها و صیفیجات، میوه های تازه و خشک شده در آفتاب (بدون گوگرد و تیزاب)، غلات، حبوبات، آجیل های خام مانند فندق، گردو، بادام، پسته و غیره، شیرینی های طبیعی مانند: عسل، شیره انگور، خرما، شیره خرما، انجیر، کشمش و روغن های گیاهی که حرارت ندیده باشند. مانند روغن هسته انگور، روغن کنجد، ذرت، آفتابگردان، سویا و روغن زیتون تصفیه نشده و همچنین استفاده از جوانه های تازه غلات و حبوبات مانند گندم، جو، لوبیا، ماش ، عدس و بذرها مانند یونجه و شبدر، کتان و غیره.
خوب جویدن لقمه ها، پرهیز از مصرف آب در حال خوردن غذا، دور کردن هر گونه استرس و فشار عصبی و صحبت نکردن به هنگام خوردن از نکات مهمی ست که می بایست حتما رعایت شود. همچنین سازگاری و ناسازگای غذاها باید مورد توجه قرار بگیرد.
پایه گذار شیوه خامگیاهخواری در جهان مرحوم "آرشاویر در آوانسیان" یک فرد ایرانی بود که کتاب هایی به زبانهای ارمنی، فارسی، انگلیسی و آلمانی در حدود 55 سال قبل نگاشته و به طور رایگان به تمام جهان ارسال نموده است. وی به این باور رسیده بود که علل اصلی کلیه بیماری ها حاصل کشتن حیوانات و مصرف خوراکی های پخته (مرده) و وارد شدن مواد سمی و داروهای شیمیایی به بدن انسان ها می باشد. وی می گوید:
"در واقع مردم حیات خود را مدیون آن اندک مواد غذایی هستند که به هنگام پختن از اثرات آتش جان سالم به در برده اند و یا آن مقدار اندک میوه و سبزی که به عنوان خوردنی لوکس مصرف می کنند."
در واقع بدن برای تامین ویتامین ها و مواد معدنی نیاز به ریز مغذی هایی دارد که تنها در گیاهان و میوه جات و دانه ها و حبوبات یافت می شود:
هنگامی که این مواد حرارت می بینند تا حد فراوانی خواص مفید خود را از دست می دهند و به سلول های مرده و غالباً سمی تبدیل می شوند. بدن از طریق کلیه ها و کبد فعالیت فراوانی میکند تا این سموم را دفع کند بنابراین احتمال استهلاک و از کارافتادگی این اندام های حیاتی در دراز مدت، بسیار افزایش می یابد.
بدن یک فرد پختهخوار از دو نوع سلول اصلی و سلول زائد تشکیل شده است. خوردن غذای زنده نباتی و آنزیم های سالم عامل ایجاد سلولهای طبیعی و عملکرد بهتر آنها شده در حالیکه مواد پخته، سلول های ناتوان تولید می کنند. اغلب بیماریهای انسانها حاصل انباشته شدن تدریجی و فعالیت و تکثیر بیش از حد این سلول های زاید می باشد.
اعجاز مواد خام:
خام گیاهخواری در درمان بیشتر بیماریها اثر مثبت و غیر قابل انکاری دارد. از جمله بیماریهای که با این شیوه زندگی بهبود زیادی مییابد به شرح زیر میباشند:
سردرد ، سکته ، ورم مفاصل ، ناراحتیهای معده ، پوکی استخوان ، مشکلات حافظه ، سرما خوردگی ، سرطان ، فشار خون ، دیابت یا قند خون ، ام اس ، ناتوانیهای جنسی ، چاقی ، لاغری ، ضعف ، تنگی نفس ، بیماریهای تیرویید ، غدد خوش خیم و بد خیم ، آسم ، بواسیر , سینوزیت , بیمارهای قلبی , نقرس و واریس , اگزما , نفخ معده, ورم معده , … ، اما حتما برای شروع خام خواری جهت درمان بیماری بهتر است با پزشکان طبیعی درمان مشورت کنید.
خام گیاهخواری برای تمام سنین بسیار مناسب است و همواره شما را سالم نگه می دارد.
مقدار انرژی و پروتئین و کربوهیدارت مواد غذایی خشکبار و حبوبات از مواد گوشتی و لبنی بیشتر است