تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

برای بدن زنده، خوراک زنده لازم است.

 در این مقاله مطالبی را در خصوص خامگیاهخواری خواهیم داشت  و برخی از مواد خام گیاهی را با مواد گوشتی و لبنی مقایسه خواهیم کرد.

خامگیاهخواری یک نوع شیوه زندگی سالم است که افراد با پرهیز از خوردن خوراکی های پخته، انواع گوشت سفید یا قرمز، لبنیات، تخم پرندگان، شیرینی­جات، انواع داروها و محرک ها و هر گونه مواد غذایی تغییر شکل یافته مانند کنسروها، مرباها و ترشی­جات، بدن خود را از سموم مختلف پاک نموده و با ورزش، بدن خود را در بالاترین سطح ممکن از سلامتی نگه می­دارند. در این شیوه از زندگی توصیه می گردد تا حد ممکن از هوای سالم و پاک و آب چشمه استفاده شود.

 خوراک اصلی انسان، میوه ها و گیاهان خام است که شامل اقلام زیر می باشد:

 سبزی ها و صیفیجات، میوه های تازه و خشک شده در آفتاب (بدون گوگرد و تیزاب)، غلات، حبوبات، آجیل های خام مانند فندق، گردو، بادام، پسته و غیره، شیرینی های طبیعی مانند: عسل، شیره انگور، خرما، شیره خرما، انجیر، کشمش و روغن های گیاهی که حرارت ندیده باشند. مانند روغن هسته انگور، روغن کنجد، ذرت، آفتابگردان، سویا و روغن زیتون تصفیه نشده و همچنین استفاده از جوانه های تازه غلات و حبوبات مانند گندم، جو، لوبیا، ماش ، عدس و بذرها مانند یونجه و شبدر، کتان و غیره.

خوب جویدن لقمه ها، پرهیز از مصرف آب در حال خوردن غذا، دور کردن هر گونه استرس و فشار عصبی و صحبت نکردن به هنگام خوردن از نکات مهمی ست که می بایست حتما رعایت شود. همچنین سازگاری و ناسازگای غذاها باید مورد توجه قرار بگیرد.

پایه گذار شیوه خامگیاهخواری در جهان مرحوم "آرشاویر در آوانسیان" یک فرد ایرانی بود که کتاب هایی به زبان‌های ارمنی، فارسی، انگلیسی و آلمانی‌ در حدود 55 سال قبل نگاشته و به طور رایگان به تمام جهان ارسال نموده است. وی به این باور رسیده بود که علل اصلی کلیه بیماری ها حاصل کشتن حیوانات و مصرف خوراکی های پخته (مرده) و وارد شدن مواد سمی و داروهای شیمیایی به بدن انسان ها می باشد. وی می گوید:

 "در واقع مردم حیات خود را مدیون آن اندک مواد غذایی هستند که به هنگام پختن از اثرات آتش جان سالم به در برده اند و یا آن مقدار اندک میوه و سبزی که به عنوان خوردنی لوکس مصرف می کنند."

 در واقع بدن برای تامین ویتامین ها و مواد معدنی نیاز به ریز مغذی هایی دارد که تنها در گیاهان و میوه جات و دانه ها و حبوبات یافت می شود:

هنگامی که این مواد حرارت می بینند تا حد فراوانی خواص مفید خود را از دست می دهند و به سلول های مرده و غالباً سمی تبدیل می شوند. بدن از طریق کلیه ها و کبد فعالیت فراوانی می­کند تا این سموم را دفع کند بنابراین احتمال استهلاک و از کارافتادگی این اندام های حیاتی در دراز مدت، بسیار افزایش می یابد.

بدن یک فرد پخته­خوار از دو نوع سلول اصلی و سلول زائد تشکیل شده است. خوردن غذای زنده نباتی و آنزیم های سالم عامل ایجاد سلول­های طبیعی و عملکرد بهتر آن­ها شده در حالی­که مواد پخته، سلول های ناتوان تولید می کنند. اغلب بیماری­های انسان­ها حاصل انباشته شدن تدریجی و فعالیت و تکثیر بیش از حد این سلول های زاید می باشد.

 اعجاز مواد خام:

 خام گیاهخواری در درمان بیشتر بیماری­ها اثر مثبت و غیر قابل انکاری دارد. از جمله بیماری­های که با این شیوه زندگی بهبود زیادی می­یابد به شرح زیر می‌باشند:

سردرد ، سکته ، ورم مفاصل ، ناراحتی‌‌های معده ، پوکی استخوان ، مشکلات حافظه ، سرما خوردگی ، سرطان ، فشار خون ، دیابت یا قند خون ، ام اس ، ناتوانی‌‌های جنسی‌ ، چاقی ، لاغری ، ضعف ، تنگی نفس ، بیماریهای تیرویید ، غدد خوش خیم و بد خیم ، آسم ، بواسیر , سینوزیت , بیمارهای قلبی , نقرس و واریس , اگزما , نفخ معده, ورم معده , … ، اما حتما برای شروع خام خواری جهت درمان بیماری­ بهتر است با پزشکان طبیعی درمان مشورت کنید.

خام گیاهخواری برای تمام سنین بسیار مناسب است و همواره شما را سالم نگه می دارد.

 مقدار انرژی و پروتئین و کربوهیدارت مواد غذایی خشکبار و حبوبات از مواد گوشتی و لبنی بیشتر است

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">