تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

تغذیه طبیعی در رمضان

 هدف روزه در مرجله اول تمرین و تقویت ایمان و خود سازی معنوی و جسمی بدن است .

خودسازی جسمانی جز با پرهیز ، کم خوردن و #گرسنگی حاصل نمی شود ، لذا نباید دنبال برنامه ای باشیم که در آن گرسنه نشویم .

و از جهتی میزان گرسنگی و حرص ما برای خوردن اکثرا بر اساس نیاز بدن نیست بلکه از روی عادت روحی و عادت معده و برای لذت بیشتراست .


هرچند که خام گیاه خواری و میوه خواری می بایست رژیم غذایی همیشگی و طبیعی ما انسانها باشد .

اما هم اکنون هر یک از ما به عللی از جمله چاقی ، دیابت ، چربی ، فشار خون ، پروستات و...  از این شیوه تغذیه استفاده می کنیم ، لذا ماه مبارک رمضان بهترین فرصت است که حداکثر استفاده از خام گیاه خواری را ببریم و سعی کنیم به همان روال قبل که خام گیاه خواری می کردیم ادمه بدهیم و دنبال مواد غذایی پر کالری برای دوری از گرسنگی نباشیم .


هر اندازه که در این ماه بتوانیم از بافتها و چربی های ذخیره شده خود استفاده کنیم ، چند برابر قدرت ایمنی ، خود ترمیمی ، بازسازی و سم زدایی بدن ماه هم افزایش پیدا می کند .

بنابراین هر یک از ما به نسبت به نیتی که از روزه گرفتن ، خام گیاه خواری و میوه خواری داریم می توانیم بهره های متفاوتی از آنها ببریم .


برخی سبزیجات علی رغم قدرت پاکسازی ، سمزدایی و بازسازی غدد و سایر اعضای بدن دارند نسبت به میوه ها و مغزیجات از کالری کمتری برخوردار هستند زیرا که قند کمتری تولید و در بدن انسان نسبت به میوه و مغز ها قابلیت هضم کمتری دارند ، لذا اختصاص دادن بخش اعظمی از غذا ماه مبارک رمضان به آنها باعث دست یافتن به بیشترین بهره از این ماه و سم زدایی بدن می شود .

 

میوه ها خصوصا #موز ، #نارگیل ، خرما ، انجیر ، مویز ، شیره انگور و خرما ،سیب خشک از کالری بیشتری نسبت به سایر میوه ها برخوردارند .

همچنین #پودرکنجد و کنجد خیس خورده و ارده کنجد ، تخم آفتاب گردان ، انواع مغز هم کالری بالایی دارند .

مصرف میوه های آبدار ازجمله #هندوانه ، #خربزه ، #طالبی ، انگور ، مرکبات به خاطر تامین آب مورد نیاز بدن در این ماه مبارک نیز توصیه می شود .

ترکیب ، میزان و نحوه مصرف میوه و سبزیجات از خود مصرف آنها به مراتب از اهمیت بیشتری برخوردار است .

لذا توصیه می شود که از درهم خوردن و مداوم خوردن خودداری کنید و در هر وعده سعی کنید از یک نوع میوه یا از یک خانواده میوه استفاده کنید .


میوه و سبزیجات خیلی زود از معده به روده خارج می شوند لذا تا خارج شدن یک نوع میوه از معده از ترکیب میوه دیگر خودداری کنید .

مواد نشاسته ای و پروتیئنی هر یک به محیط قلیایی و اسیدی برای هضم نیاز دارند که مصرف همزمان آنها باعث سوء هاضمه می شود .


و خود را محدود به یک برنامه غذایی نکنید.

در صورتیکه ترکیب غذایی را رعایت کنید ، هر اندازه که کم بخورید نه تنها به کم خونی ، کمبود کلسیم ، ویتامین و پروتیین گرفتار نخواهید شد ، بلکه بسیاری از کمبود های جسمی شما در این ماه مبارک جبران خواهد شد .

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">