🌸دکتر موسی صالحی متخصص تغذیه و رژیم درمانی:
شاید اگر در تاریخ غذاهای دنیا بگردید از زولبیا و بامیه خطرناک تر برای سلامتی انسان پیدا نکنید. من در صدا و سیما هم در آغاز رمضان سال ۹۵ این مطلب را گفتم.
🙈😳😒
آرد سفید و شکر در روغن قنادی که همان روغن پالم است جوشانده شده و تولید مقدار زیادی آکریل آمید می کند که زمینه ساز سرطانی شدن سلولهاست.
😡🤔😢
این غذا به اندازه سر سوزنی برای بدن انسان سود و منفعت ندارد زیرا به کلی فاقد ویتامین های گروهB است و در بدن مطلقا انرژی تولید نمی کند. ولی همه آن تبدیل به #چاقی چربی خون شده و در نهایت به #فشار خون ،#دیابت و #کبد_چرب تبدیل می شود.
🤮😷🤒
و این در حالی است که آموزه های ادب و فرهنگ ما می گوید شما که در طول سال چرب و شیرین زیاد می خورید در رمضان اصلا نخورید.
🍎"چند خوردی چرب و شیرین از طعام
یک دو روزی امتحان کن در صیام"🍏
این که مردم در رمضان که باید چرب و شیرین نخورند اقدام به تولید و مصرف زولبیا و بامیه می کنند نشان می دهد روزه داری هم مثل سایر عبادات در ایران شکل ظاهری خود را حفظ کرده ولی از باطن و مغز تهی شده است.
خواهش می کنم ضررهای بی شمار زولبیا و بامیه را برای فرزندان و نزدیکان خود توضیح دهید. و پولی را که صرف خرید این جرثومه #بیماری_زا می کنید. در رمضان به فقرا و مساکینی انفاق کنید که هر روز شاهدیم در زباله ها به دنبال لقمه نانی می گردند. 🙄👏👏