وقتی خوراک حیوانی می خورید تو رگها پلاک ایجاد میشود که علت بیماری های قلبی و عروقی است . لبنیات و تخم مرغ و گوشت ها ی سفید به همان اندازه گوشت قرمز خطرناک هستند تر کیبات التهاب زا در تمام غذاهای حیوانی موجود است باید کل فراورده های حیوانی را کنار بگذاریم علت های بیوشیمیایی فراوانی وجود دارد برای مثال آهن HEM که در فراورده های حیوانی است موجب افزایش بیمای های قلبیست .خود پروتیین های حیوانی مشکل دار و بیماری زاست با خوردن تمام محصولات حیوانی فرایندی در سطح شیمیایی بدن شروع می شود که باعث تخریب و فرسایش دستگاه قلبی و عروقیمون میشه . افرادی که پروتیینشان را از گیاهان بدست می آورند ریسک بیماری های قلبی و عروقیشان به میزان 55 درصد کاهش پیدا می کند تنها رژیمی که باعث معکوس شدن روند بیماری های قلبی میشود رژیم گیاهی است . در گوشت هموسیستئین وجود دارد که رابطه ای معنی دار با تصلب شرایین دارد. این ماده میتواند با تشکیل پلاک در جدارۀ رگها خطر بروز حملات قلبی و مغزی را افزایش دهد. همچنین خطر ابتلا به آلزایمر در افرادی که سطح هموسیستئین خون آنها بالا ست، افزایش می یابد.