در این مرغداری های صنعتی خیلی از مرغ ها هم زیرِ دست و پا می میرند و بسته بندی شده و به دست مصرف کننده می رسد. آنتی بیوتیک ها مهم ترین و اساسی ترین مواد برای مرغداری های صنعتی می باشد.
مرغداری های صنعتی زمانی افتتاح شد که شرکت های داروئی و تولید مواد دامداری این مواد اساسی یعنی «آنتی بیوتیک» را توانستند به حد فراوانی تولید کنند.
این مرغداری ها چه شرایطی را برای این مرغ ها ایجاد می کنند: ۱- استرس ۲- در یک مترمربع ۱۵ تا ۲۰ مرغ ۳- کمبود محیط سالم و بهداشتی ۴- بیماری زیاد در بدن مرغ که بیش از ۳۵ روز نباید بیشتر طول بکشد و غیره.
این
آنتی بیوتیک ها و هورمون ها رشد حیوانات (مرغ) را به سرعت بالا می برند و
هم زمان از بعضی مریضی ها (ویروس ها و باکتری ها) جلوگیری می کند. در این
موارد چون آنتی بیوتیک مداوم در خوراک آنها
می باشد ویروس در بدن مرغ وجود دارد ولی علائمی بروز نمی دهد. در صورتی که فقط در مواقع بیماری مرغ باید آنتی بیوتیک داده شود.
کسانی که مرغ مصرف می کنند مصرف آنها فقط پروتئین هائی است که دستکاری ژنتیکی شده (پروتئین ژنتیکی) و این پروتئین ها اصلاً با کیفیتی نیستند و به جز ضرر برای سلامتی چیزی را به ارمغان نمی آورند. خصوصاً بیماری های هورمونی و غددی به وجود آورده و مصرف زیاد مرغ باعث سرطان سینه و تومورهای داخلی می شود.
یک شرکت آمریکائی-انگلیسی بیش از ۵۰ رقم مرغ های محلی را دستکاری ژنتیکی و مرغ های چربی دار که تمام آن حاوی هورمون می باشد در تمام دنیا پخش نموده است.
این مرغ های ماشینی سفید نیستند بلکه قرمز، سیاه و به رنگهای مختلف می باشند….
در برنامه صنعت شیمی کشاورزی و شرکت های Biotec وارد ساختن بیش از هزارها ژن در سبد غذایی انسانها قرار دارد که اغلب آنها ریشۀ باکتریایی، ویروسی، قارچی، گیاهان و حیوانات غیر غذایی، حتی انسانی دارند. این توام است با خطر واقعی راه اندازی آلرژنهای جدید که راجع به آنها هیچ شناختی نیست و برخی از آنها می توانند حتی تهدید واقعی برای حیات انسان باشند.
همانطور که در اکثر غذاهای ژنتیکی بر ما ثابت شد که از ژن خوک و سایر حیوانات در تکنولوژی ژنتیک استفاده خصوصاً در مواد پروتئینی مثل مرغ و گاو که بعضی از ادیان (خصوصاً مسلمانان) با مشکلات و عدم آگاهی که آیا این گوشت حامل ژن خوک است یا نه؟ قابل مصرف می باشد یا نه؟ و در خیلی از مواقع آنها که اطلاعات کامل دارند و می دانند که در تکنولوژی امروزه در بسیاری از مواد غذایی از ژن خوک استفاده برای تولید بیشتر. همانطور که قبلاً توضیح دادیم این مرغ حداکثر ۴۰ روز به رشد کامل و آماده استفاده می باشد از این نوع گوشت افراد مطلع کاملاً بر حذر هستند. هر چند عامل اصلی آنها خود یهودیان می باشند ولی خودشان هیچ استفاده ای از این نوع پروتئینی نمی کنند.