تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

سوال: سلام اقای دکتر خسته نباشین. من تصمیم گرفتم که ماه آبان اقدام به بارداری کنم ولی دو ماه قبلش یعنی شهریور ماه می خواهم که پاکسازی بدن را با خگخ شروع کنم. سوال من از شما اینه که آیا خگخ روی وزن جنین تاثیر بد نمی زاره؟ و اینکه روش غذایی هم وجود داره که بتونم بچمو زیبا و با هوش کنم و اینکه شما مشاوره حضوری در مطبتون دارین که من زیر نظرتون باشم؟

پاسخ: دوست عزیز تقریباً همه توانایی های جسمانی و ذهنی ما انسان ها و همه عواطف و احساسات، منش و خلق و خوی ما چیزی جز فراورده عوامل محیطی و در صدر آنها چیزی جز محصول سوخت های دریافتی ما نیست. پس فراهم کردن یک غذای مناسب، لذیذ و کامل، باید اصلی ترین دغدغه هر مادری برای فرزند خویش باشد. در دوران بارداری تنها از منابع طبیعی گیاهی استفاده کنید. این منابع شامل طیف وسیعی از درشت مغذی ها یعنی کربوهیدراتها، چربی ها و پروتئین های گیاهی و مجموعه ای از ریز مغذی ها شامل همه ویتامین ها و املاح معدنی است. به عنوان مثال برای تامین پروتئین های مورد نیاز خود و جنین هر روز از شیرهای بادم، فندق، گردو و دیگر دانه های روغنی و مغزیجات استفاده کنید. برای تامین اسید فولیک که یکی از مهم ترین ریزمغذی ها در دوران شکل گیری مغز جنین است از سبزیجات بوته ای و دارای برگ تیره استفاده کنید. برای آگاهی بیشتر در مورد جزئیات هرم غذایی خام گیاه خواران به PDF کتاب های طبیعت کیمیاگر و اصول علمی تغذیه برای گیاه خواران در کانال سخنرانی مراجعه کنید.

نیازهای غذایی کودکان برای رشد طبیعی چیستند؟ مناسب ترین منابع برای بدست آوردن این مواد غذایی کدامند؟ از میان منابع غذایی سالم ترین آنها کدامند؟ طرز تهیه این غذاها چگونه باید باشد؟ چه غذاهایی ممکن است برای کودکان دردسر آفرین باشند؟ آنچه مسلم است شیر مادر تا حدود شش ماهگی سالم ترین و کامل تری غذا برای نوزادان است اما بعد از ۶ ماهگی کودکان به غذای بیشتری دارند و شیر مادر دیگر نیازهای بدن آنها را تامین نمی کند. این غذاهای مکمل باید از سالم ترین منابع غذایی انتخاب شوند. کودکان پس از ۶ ماهگی حداقل هر روز حداقل به ۳ بار تغذیه مکمل نیاز دارند.

معمولا در برنامه های غذایی ارائه شده از طرف متخصصین علوم تغذیه برای کودکان منوهای غذایی شامل شیر، تخم مرغ، ماست و ماهی و دیگر گوشت ها دیده می شود. به نظر می آید دلیل پیشنهاد این غذاهای ناسالم و آلرژیک وجود مواد مغذی مانند پروتئین، اسید های چرب امگا، املاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر و تعدادی از ویتامین ها باشد. اما نیاز به دریافت این مواد مغذی استفاده از فراورده های ناسالم، آلرژیک و غیر بهداشتی فراورده های حیوانی مانند گوشت، لبنیات و تخم پرندگان را توجیه نمی کند. کودکان هیچ نیازی به استفاده از منابع حیوانی را ندارند و مادران می توانند همه پروتئین ها، اسید های چرب ضروری، قندها، املاح معدنی و ویتامین های مورد نیاز کودکان خود را از منابع سالم گیاهی بدست بیاورند

مادران باید توجه داشته باشند که ضمن اینکه آنان تحت هیچ شرایطی نباید کودکان خود را گرسنه نگه دارند؛ همچنین آنان نباید برای تغذیه کودکان خود از منابع غذاهای الرژیک مانند تخم مرغ، شیر حیوانات، شیر خشک، فراورده های لبنی و گوشت ها استفاده کنند. مادرانی که از غذاهای پخته برای کودکان ۶ تا ۸ ماهه خود استفاده می کنند، توجه داشته باشند که غذاهای پخته گیاهی مانند عدس، نخود و ماش به صورت پودر شده، پخته و کاملا به صورت محلول درآمده بسیار سالم تر از فراورده های گوشتی مانند گوشت گاو، گوسفند و مرغ و ماهی است. به جای فراورده های گوشتی بهتر است عدس و ماش پخته شده  و کاملا محلول شده را در مقدار کم (حدود ۴ تا ۵ قاشق چای خوری) با شیر مادر را ترکیب کنید.

توجه داشته باشید که این ترکیب حتما باید رقیق باشد تا غذا به راحتی و بطور کامل گوارش شود. غذا نباید بیش از حد رقیق هم باشد تا کیفیت غذا کاهش پیدا نکند. انسان به طور طبیعی موجودی علف خوار نیست و دانه های علفی مانند گندم، جو، چاودار و برنج غذاهای مناسبی برای انسان نیستند. آنها نه بطور طبیعی قابل خوردن هستند (نه قابل جویدن هستند) و نه قابل گوارش آسان. توصیه ما این است که تا می توانید از غلات استفاده نکنید. بیشترین مواد مغذی غلات نشاسته است و نشاسته غذایی نیست که به سهولت به وسیله آنزیم های بزاقی دهان و آنزیم های پانکراسی گوارش شود و به صورت انرژی زیستی مورد استفاده قرار گیرد. به همین علت نشاسته موجود در غلات به صورت ناقص گوارش شده یا سخت گوارش می شود و اغلب در روده تخمیر می شود. مواد تخمیر شده می توانند منتهی به اسیدی شدن معده، تولید و انباشتگی گاز در روده، یبوست، سمی شدن خون شود. دانشنامه تغذیه طبیعی، حسن زاده، مرداد 99 (ادامه دارد)

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">