ای کاش مردم عزیز ما متوجه می شدند،
*«سرخ کردن»*
باعث نابودی مواد مغذی می شود، با هر چیزی که سرخ کنید، تفاوت ندارد. وقتی ماده غذایی سرخ می شود یعنی مولکول تغییر فرم، ساختار، می دهد که رنگش هم عوض می شود. پس سرخ کردن خلاف عقل و علم است نه وسیله ای که با آن سرخ می کنی.
در خوراکی ها بیشترین اعتیاد و لذت مخرب را سرخ کردنی ها و چربی ها دارند و فرقی هم ندارد طبیعی و غیر طبیعی
اینقدر سرخ کردنی ها و روغن ها اعتیادآور هستند که بعضی ها آن را نمی توانند ترک کنند و به دنبال طبیعی آن می روند و نمی دانند مشکل در حرارت و پختن و غیر طبیعی بودن برای بدن است
در اصل انسان چاشنی خوار شده و عامل اصلی اعتیاد زیاد پختنی ها، چاشنی ها مانند روغن و نمک و شکر و ... است
و به شدت روی عمل طبیعی هضم و جذب و دفع تاثیر مخرب می گذارند
بعضی ها هم در تغذیه ی طبیعی و خام برای طعم دار کردن مواد خام و ترکیبی از سرکه و سس و طعم دهنده های خام و سبزیجات تند و تلخ سیر و پیاز و ...
استفاده می کنند که بسیار مضر است که وسوسه انسان را به پختنی ها بیشتر می کنند
حذف تمام چاشنی ها و طعم دهنده ها
برای تغذیه و سلامتی بهتر
با آگاهانه و مطالعه کتابهای تغذیه ی طبیعی و خام تغذیه کنید.
نه از روی شتاب و ناآگاهی و تقلید و حرفهای دیگران
✳️ خامگیاهخواری = درمان بیماریها