1- میوه را همیشه با شکم خالی بخور👈👈 .هرگونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر خطرناک است و باعث تخمیر مواد در دستگاه گوارش میشود⚠️⚠️ . حاصل این تخمیر که در اثر قند میوه به وجود می آید ، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیافراگم و گستردگی دستگاه گوارش میشود❤️❤️ .تو در این حالت به یک کارخانه الکل سازی کوچک تبدیل شده ای . گاز کربنیک حاصل از تخمیر مواد به قلبت فشار می آورد و باعث نابودی سلول های آن میشود . قبلا هم متذکر شده ایم که هرگز نباید میوه ای را که زمان هضمش کوتاه است بعد از غذاهای دیر هضم خورد ، زیرا زمان گذر میوه از معده به تاخیر می افتد و باعث تخمیر مواد در معده و نفخ میشود🍋🍋🍋🍋🍊🍊🍊🍊🍇🍇🍇🍇🍑🍑🍑🍑🍒🍒🍒🍒
2- بهترین موقع میوه خوردن صبح است 🌄، چون از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع میشود 💩💩و نباید با مصرف غذاهای دیر هضم مانع این جریان شویم . 👉👉👉
3-بهترین کمک دهنده در ابتدای صبح میوه های آبدار است ، نه موز و خرما . 🍉🍈🍉🍈🍉🍈
بهترین میوه های این فصل و آبدار و شیرین برای صبحانه یا غذا
زردالو و هلو و شلیل و .....
میوه ها باید رسیده و شیرین و آبدار باشند
4-تمام صبح را با میوه بگذران و هروقت گرسنه ات شد ، فقط به سراغ میوه برو .
5- می توانی آب هر میوه ای را که دوست داری بگیری و جرعه جرعه بنوشی ↩️، اما آب میوه ای که خودت بگیری نه اینکه آن را از بیرون بخری ، زیرا آنها مواد شیمیایی نگهدارنده دارند و قابل خوردن نیستند❌❌. آب میوه را باید در زمان کوتاهی نوشید ، وگرنه در مجاورت با هوا اکسیده و سمی می شود⚠️ . اگر دندانهایتان در وضعیت خوبی نیستند و خوردن میوه را کمی برای شما مشکل می کنند میتوانید میوه را در دستگاه مخلوط کن له کنی . به این صورت از تمام میوه و ویتامین ها و مواد معدنی اش استفاده می کنی .💯💯
6-میوه سریع هضم میشود ، بدن به راحتی بهترین و پر ارزشترین انرژی را دریافت می دارد و بلافاصله از این انرژی برای بیرون راندن ته مانده و سموم مواد دیگر استفاده می کند. در اثر همین خاصیت پاک کنندگی است که در مدت کمی چربی ها آب میشوند و بدن حالت طبیعی به خود می گیرد . بهتر است بدانید که فقط قند میوه ها (گلوکز) انرژی بدن و مغز را تامین می کند . نه پروتئین و نه مواد نشاسته ای ، هیچ کدام نمی تواند مستقیما به بدن یا مغز انرژی برساند ، چون ابتدا باید گلوکز تبدیل شود و بعدا مورد استفاده سلول ها و بافت ها قرار گیرد . راحترین نوع تبدیل ، تبدیل چربی ها به گلوکز است و مشکلترین تبدیل ، پروتئین به گلوکز .
7-این باور که پروتئین مستقیما انرژی تولید می کند ، درست نیست ❌. بدن باید 70درصد از انرژی خود را صرف هضم پروتئین کند تا بتواند 30درصد انرژی از آن به دست آورد . بدن باید پروتئین را به مواد نشاسته ای ، سپس مواد نشاسته ای را به چربی و دست آخر چربی را به قند (گلوکز) تبدیل کند و از آن انرژی به دست بیاورد . این اعمال خیلی سریع انجام می گیرد . به همین دلیل افراد چاق که چربی انبار می کنند ، بیماران مواد نشاسته ای هستند . موادی نشاسته دار مانند غلات و سیب زمینی به حدی نشاسته دارند ( به خصوص در حالت پخته که مواد معدنی آن ها غیرآلی می شود ) که بدن نمی تواند آن را بسوزاند ، بلکه آن را انبار می کند . مخصوصا مواد کلسیم دار پخته که چون مکمل کلسیم یعنی منیزیم را دارا نیست ، به ناچار بدن این کلسیم غیر طبیعی را در قسمت های نرم بدن انبار می کند که نتیجه ی آن سختی ماهیچه هاست . میوه ها به سرعت به بدن انرژی می رسانند ، بی انکه به انرژی اندوخته آسیبی وارد کنند .
8-انرژِی یعنی نیروی حرکتی ، و ما امروزه در اثر روش زندگی مخرب و طاقت فرسا ، دائما انرژی از دست می دهیم .
انرژی و سلامتی و آرامش باید در حد عالی و بهترین باشد نه اینکه فقط بتوانیم راه برویم و زندگی معمولی داشته باشیم
9-تا ظهر هیچ گونه مواد تحریک کننده ای مانند قهوه ، چای ، کاکائو و الکل مصرف نکن ☕️.این ها هضم میوه را کاملا فلج می کنند . تو به اندازه ی کافی از میوه ها انرژی کسب می کنی و به این قبیل سموم نیازی نداری . درباره ی نیکوتین هم نباید فراموش کرد که احمقانه ترین لذت هاست 🚭🚭. در اینجا می خواهم از دکتر نرمن والکر برای شما نقل قول کنم . او می نویسد گاز کربنیکی که در اثر مصرف مواد نشاسته ای حاصل شود ، باعث نارسایی های قلبی است ، این مواد چسبناک و دیر هضم ، فاقد مواد قلیایی لازم هستند ، در صورتی که میوه ها از این جهت هیچ گونه کمبودی ندارند .
در حد توان جسم و ذهن و روان و زندگی خود تا می توانی در هر وعده از میوه ها استفاده کنید و بعد اگر نتوانستید سراغ خوراکی های دیگر بروید.
اصل خوراک انسان میوه های فصلی هستند.