‼️ پختن غذا سبب تخلیه و نابود کردن و پر پر کردن مواد معدنی ریز مغذیها ویتامین ها فیتو کمیکالها ( رنگدانه ها ) و فلا نوئید ها ضد سرطانی و آنزیمهای حیاتی (برای هضم و جذب درست مواد غذای در بدن ) می شود .
آیا به این فکر کرده اید چرا زمانی که سبزیجات را میپزیم بوی خوش آن همه جا را پر میکند ؟ جواب این سوال خیلی ساده است ما با این کار تمام مواد مفید فوق الذکر رو در هوا پخش میکنیم ..با حرارت دادن مواد طبیعی ما دیواره سلولی آنها رو شکسته و مواد حیاتی آن را پر پر میکنیم ..
در مورد چربی ها گیاهی یا حیوانی این قضیه خطرناکتر میشود چرا که این چربی ها به مواد سمی تغییر شکل میدهند نمونه بارز آن سفیده تخم مرغ میباشد که رنگ و بوی آن نیز کاملا تغییر میکند و سر شار از کلسترول سمی میشود که شدیدا به مویرگها و رگها صدمه میزند و سبب مسدود شدن عروق و رگها میشود که سکته مغزی و قلبی رو به دنبال خواهد داشت ..
زمانی که بطور مثال سبزی و یا میوه ای رو به شکل طبیعی خود ( نپخته ) مصرف میکنیم ریز مغذیها آنها بر اثر جویدن و شکسته شدن طبیعی دیواره های سلولی آنها در دهان و آغشته شدن با بزاق دهان براحتی در بدن ما جذب میشوند ..دلیل اصلی درمان افراد بیمار با خام گیاه خواری در این نکته ساده و ظریف نهفته است .. با مصرف مواد طبیعی یافته ها و سلول های بدن ترمیم شده و سالم باقی خواهند ماند . تغذیه طبیعی خام گیاهی تنها راه نجات بشر از شر بیماری هاست به طبیعت و غذای طبیعی ایمان بیاورید.