تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

بیماری سلیاک دارم. لطفا راهنمایی کنید برای درمان چکار باید بکنم؟ در مورد سالمونلا هم توضیح دهید.
پاسخ: دوست عزیز!
بیماری سلیاک (Celiac disease) یک اختلال خود ایمنی در روده کوچک است. افراد مبتلا به بیماری سلیاک به بخشی از پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار به نام گلیادین حساسیت نشان می دهند. این بیماری ممکن است طیفی از افراد از دوران شیرخواری تا افراد کهن سال را گرفتار بکند. تورم و درد شکم، اسهال مزمن، آنمی، درد مفاصل، دفع گاز، مدفوع کم رنگ، بدبو، شل و حجیم، احساس خستگی،کاهش وزن، بثورات پوستی، رنگ پریدگی، تورم پاها، درد استخوان ، راشیتیسم و شکل گیری پاهای پارنتزی می توانند از نشانه های بالینی بیماری سلیاک هستند. برای تشخیص بیماری سلیاک و بررسی نشانه های مشکوک به بیماری سلیاک، می توان از آزمایش استفاده کرد. چندین آزمایش مختلف برای بررسی و تشخیص بیماری سلیاک و بیماری های مربوط به حساسیت گلوتن وجود دارند. در این آزمایشات آنتی بادی های تولید شده در واکنش به پروتئین گلوتن و گلیادین (در گندم، جو و چاودار) بررسی می شوند.
1- آنتی بادی ضد تیشیوترانس گلوتامیناز (Anti-tissue Transglutaminase Antibody ): این آنزیم مسئول پیوند بعضی از انواع پروتئین هاست.
2- آنتی بادی ضد گلیادین (Anti-Gliadin Antibodies): گلیادین بخشی از پروتئین گلوتن است. گندم، انواع جو، و چاودار حاوی گلوتن هستند.
3- آنتی بادی ضد آندومیزیوم (Anti-Endomysial Antibody):  آندومیزیوم یک بافت پیوندی است که پوشاننده تارهای ماهیچه است. آنتی بادی های آندومیزیوم در وضعیت تخریب پوشش داخلی روده، ساخته می شوند. آنتی بادی های آندومیزیوم در حدود 100 درصد از بیماران مبتلا به سلیاک و در 70% بیماران مبتلا به درماتیت هرپتی فرم قابل شناسایی است. درماتیت هرپتی فرم (dermatitis herpetiformis)، بیماری حساسیت به گلوتن است که با نشانگانی مانند سوزش، خارش، بثورات پوستی و تاول های پوستی بروز می کنند.
4- آنتی بادی ضد رتیکولین (Anti-Reticulin Antibody): آنتی بادی رتیکولین در 60 درصد مبتلایان به بیماری سلیاک و در 25 درصد بیماران مبتلا به درماتیت هرپتی فرم قابل مشاهده است.
نفخ، اسهال و کاهش ناگهانی وزن هم از نشانه های ابتلا به این بیماری است. این بیماران به علت سوء جذب آهن و ویتامین بی 12 دچار کم خونی می شوند و به علت سوء جذب کلسیم و ویتامین دی دچار پوکی استخوان وپوسیدگی دندان ها می شوند. افراد دیابتی مخصوصا اصلاً نباید از غلات و فراورده های غلات مثل نان ها، برنج ها، ماکارونی ها و انواع شیرینی های درست شده از منابع غلات استفاده کنند. مصرف زیاد غلات همین طور می تواند منتهی به بیماری کولیت روده و کرون باشد. برطرف کردن بیماری های گوارشی و بیماری یبوست می تواند به بهبودی بیمار کمک کند و منتهی به درمان آبسه شود.
برای برطرف کردن بواسیر از منابع فیبرهای محلول در آب (بیشتر در میوه ها ) و فیبرهای غیرمحلول در آب (بیشتر در سبزیجات) استفاده کنید. برای برطرف شدن یبوست از عصاره انجیر و آلوبخارا هم استفاده کنید. توصیه می کنیم بطور مطلق از مصرف همه فراورده های حیوانی یعنی انواع گوشت ها، تخم پرندگان و فراورده های لبنی خودداری کنید. همه پروتئین های حیوانی ناسالم و غیر بهداشتی و بیماری زا هستند.
تخم مرغ و تخم دیگر پرندگان ممکن است عامل ابتلا به بیماری سالمونلا هم باشند. گوشت گاو، ماکیان، گوشت خوک و فراورده های لبنی هم از عوامل ابتلا به بیماری سالمونلا هستند. برای پیشگیری از این بیماری باید از مصرف همه این فراورده های حیوانی و مخصوصا باید از مصرف تخم مرغ های خام و تخم مرغ های عسلی و سرخ شده خودداری کرد. بیماری سالمونلا معمولاً خود را با نشانگانی مانند سردرد، اسهال و استفراغ، تب، تهوع و درد های عضلات شکمی نشان می دهد. تخم مرغ نیم خام و عسلی ممکن است مانند غذاهای نیم پخته ای مانند فست فودها، گوشت های نیم خام پرندگان و لبنیات غیر پاستوریزه حاوی باکتری خطرناکی به نام لیستریا (listeria) باشد. این پاتوژن غذایی می تواند باعث سقط جنین شود و نوزادان را دچار آسیب های خطرناک مغزی بکند. بهترین توصیه ما برای پیشگیری و کنترل و درمان بیماری تغییر سبک زندگی به یک روش زندگی طبیعی و اصلاح رژیم غذایی است. خام گیاه خواری کنید و بهبودی کامل را تجربه کنید. طبیعت کیمیاگر، حسن زاده

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">