با خوردن به، عرق بدن خوشبو میشود.بهتر است خانمهای باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند.علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههای خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر شگفتانگیزی دارد.میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد.روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی میشود.افسردگی ناشی از انواع سردردها را از بین میبرد.تقویت کننده قلب، کبد و معده میباشد.برای درمان زخم معده مفید است.تحریک کننده اشتهاست.نرم کننده سینه است.ادرارآور بوده و همچنین به هضم غذا کمک میکند.از التهاب پلک جلوگیری میکند.اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه میدارد.میوه به ضد سرطان است زیرا دارای آنتی اکسیدان میباشد.به پایین آوردن کلسترول خون کمک میکند.به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک میکند.به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.جهت تقویت مغز و اعصاب مفید می باشد.به برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونت روده، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهابهای مختلف مفید است.از دانه های میوه به در سرماخوردگی و گلودرد استفاده می کنند.میوه به علاوه بر مزه مطبوع دارای ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن و فیبر رژیمی میباشد.مقوی اما دیر هضم است.بوئیدن به موجب رفع حالت تهوع و استفراغ می گردد.از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری کرده و از بدبویی دهان جلوگیری میکند.