تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

🌷چرا نباید چای مصرف کنیم ؛
☘️ مضرات گیاه چای 🍀

۱. گیاه چای بخاطر داشتن ماده ای به نام فنل سرطان زا می باشد . فنل

چیست ؟ اگر بنزن ( C6H6 ) به جای یک هیدروژن یک CH قرار گیرد فنول ایجاد می شود که بسیار سمی بوده و سرطان زاست ! بر روی پوست و کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد . این مواد دارای ترکیبات حلقوی بوده و بسیار مضر است .

در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم کافئین وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی .

ولی آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند !
 
ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام تئین که محرک سیستم عصب سمپاتیک است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود . تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول می شود . منیزیم ماده ای است که طبیعت در سلول قرار داده تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود .

چای دارای ماده ای است به نام تانن که بسیار مدر است و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود و آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زائد در بدن انبار شده وموجب بیماری می شود . ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را بمرور از کار می اندازند !

گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید ، که مسموم کننده بوده واختلالات متابولیسمی ایجاد می کند و در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی را موجب می شود . همچنین جلوگیری از جذب آهن که بسیار مفیداست می شود.

گیاه چای دارای ماده ای است به نام تئوبرومین که سمی است و مدر قویاست ، این ماده محرک اعصاب بوده و تعادل مایعات را در بدن مختل می کند .

عوارضی مانند : سر درد ، تهوع و استفراغ دارد . شخص عصبی می شود .

گیاه چای دارای ماده ای است به نام کزانتین که موجب مسمومیت می شودو عوارضی نظیر بی قراری و تحریک ایجاد می کند . این ماده بی نظمی در ریتم قلب را ایجاد می کند و نیز چای بیماریهایی نیز ایجاد میکند از جمله : میگرن ،ناراحتی های گوارشی ، سنگ های کلیه ، خار پاشنه ، دردهای مفصلی ،سریع عصبی شدن و پوکی استخوان !

بطور خلاصه میتوان گفت که ضرر های چای:

 🌷ضررهای چای 🌷

1.حساسیت و زود رنجی 2. تپش قلب 3. سردرد و میگرن 4. استخوان درد و زانو درد
 5. یبوست 6. فیستول 7. بواسیر یا همورئید 8. کج شدن استخوانها 9. داغ شدن کف پا  10. جلوی چشم پرده و نور و جرقه دیدن
11. اختلالات فشار خون 12.آرتیمی قلب 13. زخم معده 14. سوزش معده ۱۵ . غلیظ شدن خون 16. ریزش مو 17. بد شکل شدن صورت 18.لکه آوردن پوست 19. عرق کردن
 زیاد 20. افزایش چربی خون
21. کم خونی 22.ناراحتی های قلبی و کلیوی

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">