عده ای معتقدند غذای بدون گوشت بنیه را ضعیف می کند.
در صورتیکه قدرت در گیاهان به مراتب بیشتر از گوشت است مضافا به اینکه این گوشت است که اغلب بیماریهای بشر را باعث می شور.
گوشت مانند قهوه و چای ایجاد تحریک می کند و باعث می شود که انسان بیشتر بخورد و به علاوه گوشت اسید اوریک بدن را زیاد می کند و در نتیجه ی پختن هم مقداری از مواد آن از بین می رود و چربی آنهم در رگها می ماند و تولید سکته های مغزی، قلبی و ناراحتیهای دیگری از این قبیل می کند.
پخت و پز هم بو و مزه به غذا می بخشد ولی تعادل مواد مودر احتیاج سلول را بهم می زند و کمبود حاصل می کند که برای جبران این کمبود ناچار از همان غذای نامتعادل بیشتر می خوریم که این خود بی اعتدالی زیاد تری را سبب می گردد از همین جا امراض خطرناکی ایجاد می گردد.
در یک عده دلبستگی به غذاهای پخته آنقدر زیاد است که دل کندن از آنرا محال می دانند.
این عده معتقد به تندرستی و طول عمر نیستند فقط پخته خواری را ولو به قیمت از دست دادان جان خود طالبند و به اصطلاح عرض زندگی را خواستارند بهمین دلیل درپی تغذیه سالم نیستند و سازندگان مواد غذایی با علم به ذائقه منحرف مردم به کیفیت فرآورده های خود اعتنائی ندارند و فقط آنرا برای خوش آمد ذائقه آنها می سازند و می پردازند در صورتیکه فقط مواد طبیعی است که در آن تعادل برقرار است و می تواند مواد مورد احتیاج سلولهای بدن ما را تامین نماید.
باید دانست کلیه دردهای جسمی و ناراحتیهای روحی ناشی از عدم اطاعت از قانون طبیعت است، آنچه پخته می شود غذا نیست و گوشت هم یک خوراکی طبیعی انسان نمی باشد، بهمین جهت تولید ناراحتی و اغتشاش در عملیات بدن می کند.
غذاهای پخته متابولیسم بدن را از نظم خارج می کند زیادی مواد غذائی بصورت چربی و سموم در بافتها جایگزین می شود و باعث سنگینی وزن می گردد که بر روی ستون فقرات و قلب و کف پا و ارگانهای مختلف فشار می آورد و انواع و اقسام ناراحتیها و کندی جریان خون در رگها می شود و شخص را از تحرک و فعالیت لازم باز می دارد.
دکتر نواب می نویسد:
بطور کلی تغذیه پخته در ایجاد لااقل این سه گروه بیماریها موثر است و ظهور و بروز آنها را تشدید می کند.
۱-بیماریهای دستگاه گوارش از قبیل: پوسیدگی دندانها، زخم معده، فتق هیاتوس، بیماریهای کیسه صفرا ضایعات روده بزرگ و تحریک پذیری قولون، کولیت، سرطان رودهء بزرگ، آپاندیسیت، فیستول مقعدی، بواسیر و بالاخره یبوست.
۲-بیماریهای متابولیک از قبیل: نقرس، اورمی، دیابت، فشار خون، آرتریواسکلروز و چاقی.
۳-بیماریهای عروقی از قبیل: عروق قلب، واریس سطحی و عمقی، تورم شریان و ورید ترمبوز عروق.
کوتاه سخن آنکه در نظام آفرینش میلیونها از انواع حیوانات زمینی، هوایی، دریایی وجود دارند که طبق غریزه همان غذایی را میخورند که با ساختمان و نیاز بدنشان متناسب است و طبیعت در اختیار آنها قرار داده است ولی تنها انسان است که پا از حد خود بالاتر نهاده و از غریزه طبیعی سر پیچیده غذای خود را با دخالتهای گوناگون مانند پختن تغییر می دهد و خاصیت طبیعی و زنده را از آن می گیرد و در نتیجه دچار کمبود ها و بیماریهایی میشود که بخشی از آن را در بالا ذکر کردیم.
پس به غذای اصلی خود یعنی تغذیه طبیعی برگردیم که تندرستی در آنست.
🥝🍍🍑🍑🍒🍒🍈🍓🍇🍉🍌🍋🍐🍎🍏🍏🥑🍅🍅🍆🥒🥒🥕🥕🌽🌶🌶🥔🍠🌰🌰🥜🥜🌹🌹🌹🌹