پرفسور هیرش مقاله ای تحت عنوان وجود مواد نشاسته ای در مخاط درونی روده و خون به چاپ رساند که در سال ۱۹۹۱ یک فیزیولوژیست مجارستانی صحت این موضوع را به اثبات رساند
آیا دانشمندان و پزشکان و مردم از آن چیزی یاد گرفتند ؟ خیر!
امروزه دائم گزارش هایی درباره ی مغذی بودن و مفید بودن دانه ها در رسانه ها و مطبوعات دیده می شود ،بی آنکه کسی واقعا از خطرات و مضرات این قبیل مواد آگاهی داشته باشند.
دکتر نورمن والکر که با دانه ها آزمایش هایی انجام داده بود ،در کتابهای خود در رابطه با مضرات و خطرات تمامی دانه ها هشدار داده و عامل اصلی بیماریهای انسان را در اولویت دانه ها می داند.
او می نویسد که مواد نشاسته ای کبد را مانند تخته ای سفت و سخت می کند.
دکتر والکر در طول زندگی و تحقیقات خود دریافت که مواد نشاسته ای به خصوص دانه ها ( گندم و جو و برنج و حبوبات و ... ) تاثیر خطرناکی روی بدن انسان دارد.
عامل اصلی بیماریها به خصوص آسم و سیروز و مشکلات کبدی و مشکلات روده و معده و سیستم لنفاوی و بواسیر و انواع زخم ها و عفونت ها و سرطان و دیابت و جوش ها و مشکلات پوست و سرماخوردگی و حساسیت و مشکلات استخوان و دندان و ... ... از مواد نشاسته ای و دانه های پخته است.
این مواد چسبناک و بدهضم باعث اختلال در کار سلول ها می شود و اعمال حیاتی آن ها را کاملا مختل می کند.
حتی خیسانده ی دانه ها و خوردن آن ها در ترکیبی غلط تولید بیماری و مشکلات می کند و باعث اختلال در عمل هضم و جذب و دفع می شوند.
هرگز نمی توانی سالم و تندرست شوی مگر مواد نشاسته ای و چسبناک و بدهضم را به کلی از برنامه ی غذایی ات حذف کنی و خوراک خام و تازه و طبیعی را جایگزین کنی.
فقط غذاهای خام و تازه و طبیعی با آنزیم های زندگی بخششان می توانند مواد حیات بخش و ضروری بدن را تامین کنند و بدن را پاکسازی کنند.
بهترین رقیق کننده و پاک کننده ی بدن و خون میوه ها به خصوص مرکبات رسیده هستند.
کتاب قابلمه را فراموش کن
افرادی که هنوز به خوراک طبیعی و خام ایمان ندارند می توانند برای مدتی مواد نشاسته ای و دانه های پخته را کاملا حذف کنند و خوراک تازه و خام و طبیعی را جایگزین کنند و خودشان تغذیه ی قبل و بعد را انتخاب کنند
اگر هم نمی توانند کاملا مواد نشاسته ای را به علت اعتیادآوری آنها حذف کنند چاشنی ها و ادویه ها را کاملا حذف کنند
اعتیاد و خوشمزگی تمام مواد پخته و کارخانه ای از بین خواهد رفت و راحت تر می توانید آنها را ترک کنید.
اگر نمک و روغن و شکر و ادویه ها و طعم دهنده ها نباشند مواد پخته و کارخانه ای هیچ لذت و اعتیادی نخواهند داشت.در اصل انسان چاشنی خوار و ادویه خوار شده است.
این همه که میگن خوراک و مواد فست فودی و رستوران و کارخانه ای خوشمزه و لذت بخش است فقط و فقط از نمک و روغن و شکر و ادویه ها و طعم دهنده ها است که برای تبلیغ خودشان از چاشنی های بیشتری استفاده می کنند و اعتیاد و لذت کاذب آن بیشتر می شوند.
مواد نشاسته ای و چاشنی ها را کاملا حذف کنید و خوراک خام و تازه را جایگزین کنید.