نظر خانم دکتر زرین آذر راجع به میوه های خشک شده
میوه های خشک اگر بصورت طبیعی بدون اضافه کردن مواد شیمیایی خشک شوند چندان هم غیرطبیعی نیستند، زیرا که در طبیعت هم اگر از زمان رسیدن و کندن میوه ها گذشته باشد برخی از میوه هایی که روی درخت باقی می مانند شروع به خشک شدن می کنند.
خشک شدن که در حقیقت از دست دادن آب موجود در میوه یا سبزی است در اثر نور آفتاب و بصورت طبیعی هم انجام می شود.
اگر چه خشک کردن میوه ها و سبزیها به طول عمر استفاده از آنها کمک می کند ولی در عین حال دارای خواص نامطلوبی نیز هست.
بهترین کیفیت غذایی از آن موادیست که تازه باشند.
سبزیها و میوه ها هر چه تازه تر باشند مغذی ترند.
بنابراین سبزیها و میوه های خشک شده به میزان فرم تازه خود مغذی نبوده مقداری از ویتامینها و آنزیمهای خود را از دست می دهند.
در ضمن میوه های خشک شده بدلیل متمرکز شدن قند درون آنها محیط مناسب تری برای رشد قارچها هستند.
همچنین کسانیکه دارای اضافه وزن بوده تمایل به کم کردن وزن دارند با خوردن میوه های خشک شده مقدار بیشتری کالری نسبت به میوه های تازه وارد بدن خود می کنند.
توصیه من این است که مصرف میوه ها و سبزیجات خشک به میزان کم بخصوص در زمستان که دسترسی به بسیاری از میوها و سبزیهای تازه کمتر است جانشین خوبی است.
هرچند سبزیها و میوه های تازه بدون شک ارجحیت دارند. علاوه براین دقت کنید که به میوه های خشک شده شکر یا مواد شیمیایی اضافه نشده باشد و پروسه خشک شدن بصورت طبیعی و تا حد امکان با نور آفتاب صورت گرفته باشد.👌