پاسخ درمانگر تغذیه طبیعی از طبیعت کیمیاگر پروردگار ؛ آقای دکتر ناصرالدین حسن زاده ، بےادعا و بے منت شفاف و روشنگر و روشن ضمیر قرن :
دوست عزیز
بیماری آرتروز هم مانند بسیاری از بیماری ها در اثر فقر منابع ریز مغذی ها یعنی ویتامین ها و املاح معدنی شکل می گیرد. آرتروز شایعترین بیماری مفصلی است که به علت فرسودگی و تخریب غضروف به وجود می آید . این بیماری در سیستمهای رایج پزشکی به نام بیماری استئوآرتریت شناخته می شود.
این بیماری وقتی شعله ور می شود که بدن انسان توان ترمیم غضروف و استخوان صدمه دیده را پیدا نمی کند. در این بیماری معمولاً مفاصل دستها و پاها، رانها و زانوها و ستون فقرات درگیر میشوند.
حرکت استخوانها در بدن ما به کمک غضروفها انجام میگیرد. درصورتیکه حجم غضروفها کاهش پیدا بکنند و یا بطور کلی از بین رفته باشند، در فقدان غضروف، استخوانها به هم ساییده میشوند که در نتیجه آن بیماری استئوآرتریت یا بیماری مفصلی بوجود میآید.
در سیستم های رایج درمانی که معمولاً راه و روشی برای پیشگیری از بیماری وجود ندارد. سیستم های درمانی معمولاً برای درمان این بیماری استفاده از آسپرین و سایر داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی از جمله ایبوپروفن را توصیه می کنند. این داروها خاصیت درمانی ندارند و مصرف آنها می تواند به خون ریزی های گوارشی، افزایش فشار خون، آسیب های کلیوی و آسیب های کبدی منتهی شود.
اگر به این بیماری مبتلا شدید، تشخیص این بیماری بالینی است. علت بیماری فشار به مفاصل در اثر ورزشهای سنگین، چاقی، افزایش سن و کمبود مواد غذایی سالم است.
مصرف کافی ویتامین E در سبد غذایی روزانه از منابع غذایی مانند تخمۀ آفتابگردان و انواع بادام میتواند در کاهش درد ناشی از آرتروز بسیار مؤثر باشد. در جوانه گندم هم ویتامین E وجود دارد. ما مصرف گندم را توصیه نمی کنیم. ویتامین C در ساخته شدن بافت کلاژن بسیار مفید است. کلاژن پروتئینی است که در شکل گیری بافتهای استخوان، زرد پی و غضروف به کار میرود.
ویتامین C همینطور با تشکیل کلاژن که یک پروتئین ساختمانی درتاندونها، رباطها،استخوانها، دیوارۀ عروق خونی و بافت همبند است، باعث استحکام بافت استخوانها، تاندونها، عضلات، دندانها و بافت پوستی میگردد و از ابتلاء به بیماری اسکوروی جلوگیری میکند. این ویتامین یک آنتی اکسیدان است و نقش مؤثری در خنثی کردن فعالیت رادیکالهای آزاد دارد.
مرکبات، گوجه فرنگی، اسفناج، کیوی و توت فرنگی از منابع خوب ویتامین C هستند. این ویتامین قابل ذخیره نیست و در برابر حرارت، نور، هوا و قلیا به سرعت تخریب میگردد.
تعدادی از تحقیقات نشان می دهند که ویتامین B12 بر روی استئوبلاستها که از سلولهای سازندۀ توده های استخوانی هستند، اثر میگذارد. ویتامین B12 در بیشتر گیاهان و میوههای ارگانیک و تازۀ حاوی میکروارگانیسمها به وفور وجود دارد . تنها از منابع سالم طبیع گیاهی استفاده کنید. بهترین منابع غذایی میوه های شیرین و آب دار، سبزیجات بوته ای، دانه های روغنی و مغزیجات هستند. در بشقاب های غذایی روزانه از همه این منابع غذایی استفاده کنید.