تغذیه طبیعی به اندازه خوردن یک سیب ساده است و نیازی به حاشیه سازی و سردرگمی در مصرف هرنوع روییدنی از زمین نیست و باندازه کافی تنوع، گوارایی و مواد مغذی در میوه ها وجود دارد که نیاز به مصرف گیاهانی که با ترکیب و استفاده از ادویه های محرک و گیاهان دارویی قابل خوردن شوند، نیست.
قوانین کلی تغذیه طبیعی را مرتب باید مکرر مرور کنیم تا از مسیر سلامت دور و گم نشویم.
غذای اصلی و صحیح انسان برای رسیدن به سلامتی و تعادل جسمی_ روانی همانا خوردنِ خوراکیست که بدون دستکاری با میل طبیعی درفصل مشخص و جغرافیای مشخص موجود میباشد، و هر خوردنی که بتنهایی خوشمزه باشد (بدون ترکیب و تغییر در ماهیت و فرم پیدایش آن) و با میل طبیعی بتوان بعنوان یک وعده غذایی خورد، غذای طبیعی انسان محسوب میشود و بنابر این تعریف هرچیزی که تند شور ترش و تلخ باشد نمیتواند غذای انسان باشد و اگر بعضی گیاهان مانند سیر، پیاز، فلفل و.... در پخته خواری مصرف میشده برای تقلیل و تعدیل مضرات خوراک پخته بعنوان مکمل و مصلح استفاده میشده (که اگر موثر بود با آن حجم عظیم مصرف بیمار نمیشدیم) و بنوعی گیاه دارویی (ادویه) محسوب میشوند که باید این نگاه حاصل از عادات تغذیه ای پخته خواری از سفره تغذیه سالم و طبیعی حذف شود و به عواقب سموم ساختاری گیاهان دارویی توجه لازم را داشته و از افتادن به دام طعمها، محرکها و ترکیبهای منحرف کننده و بیماریزا اجتناب کنیم و بدانیم که هرچیزی که در ذائقه گذشته ما وجود دارد و میتواند مانند زمان پخته خواری سیر کند عواقب روانی و تلنبار سموم و اسیدی شدن بدن را نیز خواهد داشت.👍🍂🍎