🍎🍐هر میوه کال را نمیخوریم چون در آفتاب پخته نشده است و اسیدی است از جمله موز موجود در ایران که سبز چیده میشود و گویا با بخار گوگرد زرد میشود 🍌🍌👌👌
🌖☝️کیوی یک میوه فرآیند شده است و گویا ژنتیکی گسترش یافته است بسیار اسیدی است و مشاهده کرده اید گوشت خام را خیلی سریع نرم میکند . کیوی در دراز مدت پرز های روده را از بین میبرد 🍀🍀🍀
🍄🍄قارچ صنعتی چون از کود هورمونی مرغ و در فضای تاریک به عمل می آید مضر است 🍀🍀
🌖بادام هندی بسیار چربی بالایی دارد و کلسترول را بالا میبرد . ضمنا برای رساندن به بازار سم رقیق سیانور وکیوم میشود 🍀🍀
🌖بادام زمینی یا پسته شامی مانند بادام هندی است. و ضمنا خوراک دام است. 🍀🍀
🌖سویا اگر جوانه بزند خوب است ولی به هر شکل دیگر اسیدی است 🍀🍀
🌖زیتون موجود در بازار با اسید تلخی آن گرفته شده و در سرکه و آب نمک نگهداری میشود پس اسیدی است و نمیخوریم🍀
🍀سالاد و میوه هایی که بیش از یک ربع در هوای آزاد بماند چون اکسیده میشوند نمی خوریم🍀🍀
🌖روغن زیتون را یک استکان در یخچال قرار دهید اگر رس زد و رنگ آن تیره شد صد در صد خالص است اگر نشد و از فروشنده صد در صد مطمین شدید و رنگ روغن زرد مایل به سبز بود بو دار بود و گلو را میزند اعتماد کنید .🍀
🌖چون در هر چهار لیتر روغن های بازار نیم لیتر روغن دیگر میریزند.🍀🍀