اگر ما حیوانی را بخوریم که در هنگام مرگ ترسیده باشد، بنا برگفته دانشمندان، بیوشیمی آن بر ما تأثیر می گذارد، آدرنالین وارد بدن می شود، و به این شکل از نظر هورمونی، وضعیت فیزیکی و روانی افراد تغییر می کند.
چطور مصرف گوشت بر بیوشیمی درونی ما اثر بد می گذارد؟
🅾️دکتر کلمنت توضیح می دهند: در حالی که مصرف گوشت اثری بسیار منفی بر بسیاری از بخش های بدن دارد، اثرات زیان آور آن به وضوح در خون ما پیداست. آنچه در خون می بینیم طوفان برف یا میزان زیادی از چربی اشباع شده حیوانی است که هر چقدر فرد بیشتر مصرف کند، این طوفان بیشتر می شود و سلول ها را بیشتر تخریب می کند.
به عنوان مثال #دیابت که به طور شوک آوری در سراسر جهان رو به افزایش است، در اصل به خاطر شکر بوجود نیامده است، بلکه به خاطر چربی هایی است که سلول های سالم خون را خفه کرده اند. وقتی سلولهای قرمز نتوانند مواد غذایی و اکسیژن را جذب نمایند، عملکرد لوزالمعده نیز آسیب می بیند و بعد شکر در خون افزایش می یابد.
منظور از قند خون دقیقاً همان چیزی است که در نام آن بیان شده است، یعنی میزان شکر در خون نه در سلول که به عنوان سوخت از آن استفاده کند.
لذا ما باید به نوع غذایی که می خوریم و چگونگی غذا خوردن خود توجه کنیم.
(Red-Meat-Trigger-Diabetes)
وقتی شما در پایان روز به خون گوشتخواران نگاه می کنید در مقایسه با افراد وگان، تفاوت بسیار زیادی دارد. اگر از نظر تاریخی نیز به عقب بازگردید، که در آزمایش های میکروسکوپی این کار را می کنیم، می توان به ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ یا ۳۰ سال عقب تر بازگشت و شرایط روحی و جسمی که بر سطوح سلولی در اندامهای مختلف و سیستم های عضوی و استخوانی ما روی داده را مورد بررسی قرار داد.
🅾️مصرف #گوشت، علاوه بر ایجاد دیابت، به اندامهای داخلی ما نیز آسیب می رساند. سطح چربی اشباع شده، لیپیدهای چگال، سطوح کلسترول در بیشتر افراد گوشتخوار واقعاً به هم ریخته هستند. حدود % 30 از افرادی که گوشت زیاد و محصولات لبنی مصرف می کنند، دارای آنزیم های آسیب دیده کبدی و کیسه صفرا هستند. این درصد بسیار بالاست، با این چربی و مواد زائد، یک سوم یا تعداد بیشتری از مردم نه تنها به دیواره رگها یا سیستم اندام های خود آسیب می زنند، بلکه کبد که خون را تصفیه می کند، یا کیسه صفرا که چربی را تصفیه می کند نیز نابود می کنند.
🅾️به همین خاطر است که امروزه کیسه صفرا را نیز همچون دندان در می آورند، زیرا بسیاری از مردم غذاهای حیوانی خورده اند که بدن انسان هرگز برای مصرف آن ساخته نشده و قادر به این کار نیست، و به همین خاطر است که در این شرایط، و با این سیستم غذایی، کیسه صفرا پاره می شود یا کبد از کار می افتد.