تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

●✍️ بوتہ چـای جزو معـدود گیاهانے  است ڪـہ بہ دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طــبیعت هیچ آفت جدی  بہ جز انسان نــدارد!

❁🔺مزارع این گیــاہ نیاز بہ سمپاشے  ندارند و هیــچ چرنده، پرنده، حــشرہ و ... بہ آن نزدیڪ نمی شود.

❁🔺اگر در بیــن علوفہ چهارپایان حتے ڪمے  برگ چای باشــد، حیوان بہ محض جـویدن آنها را از دهانش بیرون مے ریزد!

 ●✍️در بسیارے از مناطق ڪـشاورزے، برای آن ڪـہ احشام و سایر حیوانات بہ مـزارع و ڪشتزارهاے مختلف نزدیڪـ نـشدہ و زراعت را خراب نـڪـنند، اطـراف آنها را بوتہ چای مے ڪارند. حیوانات با مشـاهدہ بوتہ چای بہ مـزرعہ نزدیڪ نمـے شوند!

●✍️ مصرف چاے (خصوصاً پس از غذا ڪہ سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شدہ است) جلوی جذب آهن معدنے موجود در غذاها توسط بدن را مے گیرد  

❈▪️در نتیجہ منجر بہ بروز بیماری ڪم خونے مزمن در مصرف ڪنندگان مے شود.

❈▪️چای دارای ترڪیباتے بہ نام تانن است ڪہ مزہ تلخ چاے را ایجاد می ڪند.

❈▪️تاننها با آهن، ایجاد رسوب می نمایند و این رسوب بہ دلیل درشتے ملڪول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است.

❈▪️لذا در صورتے ڪہ غذای مصرفے دارای  آهن بودہ و بلافاصلہ بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیرے مےڪند. فراموش نڪنید ڪہ عارضہ ڪم خونے خود باعث دہ ها بیماری دیگر در بدن مے شود.

 ●✍️ اولین وارد ڪـنندہ تخم این گیاہ بہ ایران در اوایل دورہ قاجار انگلیسے ها بودند ڪـہ با همڪـاری عناصر خودفروختہ ای در دربار قاجار، ڪـشت این گیاہ و نوشیدن دم ڪـردہ آن را در ایران رواج دادند.

 ❁🔻عڪـس العمل علماء و حڪـمای  آن دوران در برابر این حرڪـت پلید استعماری شدید بود. در یڪـے از نامہ هایے ڪـہ بہ دربار قاجار نوشتہ شدہ است آمده: «چرا مے خواهید گیاهے را در ایران رواج دهید ڪـہ حتے الاغ ها از نزدیڪـ شدن بہ مزارع آن خودداری مے ڪـنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمہ سرطان است!».

 ❁🔻واقعیت آن است ڪـہ حڪـمای ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاہ آشنایے داشتہ و بہ خوبے مے دانستند ڪـہ این گیاہ ارزش غذایے نداشته، بلڪـہ مصرف غیر دارویے آن مضر است.

●✍️ گیاہ چای دارای مادہ ای است بہ نام اگزالیڪـ اسید، ڪـہ مسموم ڪـنندہ بودہ و اختلالات متابولیسمی ایجاد مے ڪـند. این مادہ در ڪـلیہ رسوب ڪـردہ و سنگ های ڪـلیوی اگزالیڪـ را موجب مے شود.

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">