تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

دستگاه پاکسازی یا تصفیه بدن، از بدو تولد مشغول از بین بردن پسماند های درون سلولی هستند. اگر مقدار این پسماند ها، بیش از ظرفیت دستگاه تصفیه بدن باشند، در مکان های امنی ذخیره می شوند که چربی ها یکی از مناسب ترین مکان ها هستند. هنگامی که میزان اسید بدن زیاد می شود، بدن برای تولید انرژی از چربی ها استفاده نمی کند زیرا نمی خواهد اسیدهایی که قبلا با زحمت فراوان در چربی ها ذخیره کرده است دوباره وارد خون شوند.

            مواد غذایی مورد استفاده، می توانند میزان اسید موجود در بدن را افزایش و یا آن را کاهش دهند. مواد غذایی قلیایی از جمله موادی هستند که بار اسیدی بدن را کاهش می دهند. به کمک تغذیه قلیایی و کاهش تدریجی اسید، چربی های ذخیره شده می توانند شروع به سوختن کرده و تولید انرژی کنند. اسیدی یا قلیایی بودن غذای مصرفی بستگی به پسماند آن ماده ی غذایی بعد از هضم دارد. به عنوان مثال، لیمو ترش یک میوه ی اسیدی است اما به محض ترکیب با بزاق دهان و پس از عمل هضم، پسماندی قلیایی از خود برجای می گذارد. بنابراین، لیموترش یک میوه ی کاملا قلیایی محسوب می شود.

« بدن انسان روزانه بر اثر فرآیند، سوخت و ساز  مواد زائد اسیدی تولید می کند که مجبور به دفع آنهاست. این درصورتی است که اگر مواد غذایی مصرفی طوری باشند که پسماند اسیدی بیشتری تولید کنند، میزان اسیدی شدن بدن نیز افزایش می یابد و به دنبال آن عملیات سم زدایی سخت تر می شود و سموم دفع نشده به اجبار در سلول های چربی که فضای بیشتری دارند ذخیره می شوند. در نتیجه، با  اسیدی شدن بدن، استعداد چربی سوزی به شدت کاهش می یابد.»

            نوشابه های گازدار مثال عینی برای مواد غذایی اسیدزا هستند. یک لیوان نوشابه میزان اسید خون را به قدری افزایش می دهد که کلیه ها ناچارند برای دفع اسید های حاصل از آن 32 لیوان آب مصرف کنند. نوشابه جزو مواد غذایی اسیدی است زیرا PH آن 2.8 می باشد.

ممکن است این سوال پیش بیاید که آیا نمی شود اسیدی نشویم؟ خیر، تا زمانی که فرآیندهای  سوخت و ساز و یا متابولیسم در بدن انجام می گیرد تولید اسید نیز وجود خواهد داشت. هضم مواد غذایی، تولید انرژی از آن ها، ترمیم سلول های آسیب دیده به کمک این انرژی، ساخت سلول های جدید، به کارگیری هورمون ها، همه ی این موارد از فرآیندهای سوخت و ساز محسوب می شوند. حتی رشد مو و ناخن، فکر کردن و خوابیدن هم یک فرآیند متابولیک است و همه ی این فرآیند ها پسماندی اسیدی در بدن تولید می کنند که باید دفـع شوند. به همین دلیل است که نفس می کشیم و ماده ای قلیایی مثل اکسیژن را می گیریم و ماده ای اسیدی مثل دی اکسید کربن را پس می دهیم، به همین خاطر است که آب می نوشیم، عرق می کنیم، مدفوع می کنیم. بدن ناچار است که به طریقی پسماندهای اسیدی حاصل از سوخت و ساز را دفع کند.

چگونه می توان کار بدن را راحت تر کرد؟

·  کاهش بار اسیدی بدن

·  افزایش ذخایر قلیایی بدن

راحت ترین و بزرگترین خدمتی که انسان می تواند برای سلامتی خود انجام دهد همین دو کار است.

 

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">