⬅️ ویتامین K در انعقاد خون تشکیل کریستال های استخوانی و تنظیم سیستم انزیم های مختلف از جمله انزیم های تنفسی نقش دارد.💪🌡
⬅️ اشکال مختلف ویتامین K کوانزیمی برای ساختن پروترومبین و دیگر فاکتور های انعقادی برای تنظیم انعقاد خون هستند که در فرایند لخته شدن خون لازم اند. 🧐🤔
🔶🔹 فرایندهای متابولیکی :👇👇
⏪ ویتامین K مانند دیگر ویتامین های محلول در چربی هضم و جذب گردیده و بوسیله سیستم لنفاوی انتقال می یابد. این ویتامین در کبد قابل ذخیره است و همراه صفرا و ادرار دفع می گردد.🙂🤔🧐
منابع :👇👇
👈 هویج، اسفناج، کاهو، شلغم و نخود سبز ازمنابع ویتامین K هستند. ویتامین K غذایی در اثر نور، اسید و قلیا خاصیت خود را از دست میدهد، اما نسبت به حرارت تا حدودی مقاوم است. مقدار توصیه شده طبیعی این ویتامین ۱ میکرو گرم به ازاء هر کیلو گرم وزن بهداشتی بدن است.
اصول تغذیه علمی برای گیاه خواران
✍️ دکتر ناصرالدین حسن زاده