حرارت دادن گوشت در دمای بالا باعث ایجاد گروهی از مواد شیمیایی به نام آمینهای هتروسیکلیک
(Heterocyclic amines) می شود. با خوردن گوشت این مواد به داخل سلول ها نفوذ می کنند و به دی ان ای
سلول ها می چسبند و سلول ها را مستعد جهش های خطرناک سرطانی می کنند.
عادت های بد غذایی نیز، هر کدام به نوعی جان انسان را به خطر می اندازند. هر انسانی ممکن است عادت
های بد غذایی داشته باشد. این عادات بدون آنکه شما متوجه شوید، عمرتان را کاهش می دهد و به نوعی، یک
قاتل پنهان به حساب می آید که باید از آن پرهیز کرد.
مصرف بیش از حد نوشابه
نوشابه حاوی ماده نگهدارنده بنزوات سدیم است که بسیار سمی و خطرناک و سرطانزا میباشد. طبق تحقیقات
غیر رسمی، درصد این مواد در نوشابهها از حد مجاز استاندارد بالاتر است. کافئین و مواد رنگی موجود در
نوشابه، برای قلب بسیار مضر بوده و سبب بیقراری و نامنظمی ضربان قلب میگردد.
🦀🦀 نمک پاشی قبل از چشیدن غذا 🦀🦀
یکی از عادت های بدی که میان اخلاق ایرانی ها نیز می توان آن را به شدت دید. بسیاری بدون آنکه غذا را
بچشند ابتدا آن را نمک پاشی می کنند. هر قاشق چای خوری نمک دو گرم سدیم دارد در حالی انسان بالغ باید
روزی 1 گرم سدیم مصرف کند. عده ای روی فست فود هم نمک می پاشند که این عمل عواقب جبران ناپذیری
خواهد داشت
کباب بسه بسه
موجب بیماری هست