مصرف غذاهای تنقلی همانند #چیپس و #پفک دارای اثرات جبرانناپذیری است که بسیاری از کارشناسان علوم غذایی در این مورد اتفاق نظر دارند.
مصرف نمک به منظور خوشمزه شدن چیپس و پفک به مقادیر زیاد، سبب آسیب به #کلیه ها، تغییر ذائقه افراد به شورخواری، تجمع آب در بدن و در نتیجه تورم بافتها و افزایش #فشار_خون و سکتههای قلبی و مغزی میشود.
در مراحل تهیه پفک پودر ذرت پرس می شود و در حرارت بسیار بالا قرار می گیرد تا پرحجم شود و در چنین شرایطی روغن موجود در پفک میسوزد و پر اکسید تولید میکند که در مقابل حرارت و نور میزان آن زیاد می شود و درنتیجه خوردن آن سلامت افراد را تهدید می نماید .
استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه چیپس و پفک منجر به #افزایش_وزن، چربی خون و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود. همچنین استفاده از روغن هایی که چندین بار برای سرخ کردن استفاده می شوند و غالبا بوی روغن سوخته و رنگ کدر و مات به محصول میدهند، از جمله خطرناکترین مواردی است که میتواند منجر به مسمومیت و #سرطانزا شدن چیپس شود!