نشاسته مخلوط با آب و تغییر ماهیت داده شده ، در سیستم گوارشی تولید گاز دی اکسید کربن می کند . ما همگی متعفن و تخمیر شدن این مواد را که دلیل عدم توانایی هضم این قبیل مواد نشاسته ای پخته است ، تجربه کرده ایم. برای هضم نشاسته باید آن را بسیار خوب جوید تا کاملاً با بزاق دهان مخلوط شود و از این طریق پیام های مناسب به معده جهت ترشح شیره های گوارشی دیگر صادر شود . هیچ غذای پخته ای ، چه گیاهی و چه حیوانی ، بدون نمک مزه ندارد. در اثر تخمیر و تولید گاز ، جوهر سرکه حاصل می شود که بیشترین عامل حل کننده ی فسفر بدن است. این کمبود فسفر غده ی تیروئید را تحریک می کند و در اثر این تحریکات متوالی که تیروئید از حالت تعادل خارج و کارش مختل می شود. این اختلال غدد فوق کلیوی را تحت تاثیر قرار می دهد و کار آن ها را نیز مختل می کند. فسفر همچنین باعث تقویت حافظه و توان فکری است. بنابراین نشاسته ی پخته کار تمام غدد را مختل می کند.