غذا های حاوی چربیهای اشباع شده موجب غیر فعال شدن سلول های سفید می گردد و سیستم ایمنی بدن را در برابر میکروب ها بسیار تضعیف می نماید.در آزمایشی که محققان در مورد اثر کلسترول بر روی گلبول های سفید انجام دادن متوجه شدند که با اضافه کردن کلسترول به گلبول های سفید در یک لوله ازمایش، قدرت ایمنی انها از بین می رود.
استفاده از سبزیجات،جوانه ها،میوه جات به صورت خام، پرهیز از مصرف قهوه، نمک،سیگار،تنباکو،و انجام فعالیتهای ورزشی و دوری از استرس بهترین راه پیشگیری از انسداد سرخرگ ها و کاهش وزن اضافی و باز شدن عروق از کلسترول و چربی های اشباع شده است، بر عکس فرآورده های حیوانی، در محصولات گیاهی هیچ نوع کلسترولی یافت نمی شود برای اینکه در گیاهان کبدی برای ساختمان کلسترول وجود ندارد.
در فرآورده های گیاهی همچنین چربی بسیار اندکی در مقایسه با فرآورده حیوانی وجود دارد. برای کاهش کلسترول استفاده از غذاهای گیاهی حاوی ویتامین C ویتامین E و غذاهای سرشار از بتاکاروتن باشد. مصرف مقدار کمی سیر نیز می تواند کلسترول خون را کاهش دهد.