گوشت مرغ نیز مانند گوشت قرمز و گوشت ماهی حاوی مقدار زیادی کلسترول و چربی اشباع شده است و مصرف ان موجب اسیدی شدن بدن می گردد. عمده ترین دلایلی که باید از مصرف گوشت اجتناب کرد
۱-مرغ داری صنعتی برای جلوگیری از مرگ و میر مرغ های از مقدار زیادی انتی بیویتک استفاده می کنند. مصرف این مرغ ها انتقال انتی بیویتک ها به بدن انسان است.
۲- مصرف داروهایی نظیر جیتان ویوله و نیتروفورونز که در مرغداری های صنعتی برایتسریع رشد مرغ ها مورد استفاده قرار می گیرند. موجب ابتلاء به بیماری های سرطانی در انسان ها می گردد.
۳- کبد ( جگر ) مرغ که دستگاه تصفیه انها از الودگی هاست الوده ترین قسمت گوشت مرغ است. انسان ها با مصرف جگر مرغ همه این الودگی ها را به بدن خود انتقال می دهند.
۴- هنگامی که مرغ ، ماهی و گوشت بر روی شعله اجاق کباب پزی ، کباب می شوند ، قطرات چربی انها بر روی اتش می چکد. این قطرات تولید دود و بخاراتی می کنند که سطح غذا را به صورت لایه ای از مواد سرطان زا می پوشاند.
📗:انسان طبیعی و طبیعت کیمیاگر
✍️: دکتر حسن زاده
🍃👌💫🌹🌟🎋