🔹اجتناب از خوردن برخی مواد غذایی: مواد غذایی صنعتی را از برنامه غذایی حذف کنید، به جای این مواد، از نخود، لوبیا و سبزیجات استفاده کنید.دور مصرف قهوه و چای را خط بکشید.
🔹مراقبت از ph خون: تغذیه غلط، خون را اسیدی و حرکت گلبول های قرمز را به سمت سلول های بدن کند می کند، مصرف غذاهای اسیدی مثل گوشت و لبنیات را به حداقل برسانید،و به جای آن ها مواد قلیایی مثل میوه ها و سبزیجات و به خصوص سبزیجاتی که رنگ سبز تیره دارند را انتخاب کنید.
🔹آهسته غذا بخورید و غذا را به خوبی بجوید: آهسته غذا بخورید چون در غیر این صورت، فرآیند خارج ساختن مواد از معده با مشکل مواجه می شود. غذا را به خوبی بجوید و مراقب باشید پیش از احساس سیری، دست از خوردن بکشید.
🔹استرس هایتان را کنترل کنید: هر قدر بدن بیشتر در معرض استرس باشد، در مقابله با آن ضعیف تر خواهد بود، و بدن در برابر بیماری های التهابی و پوستی بسیار آسیب پذیر خواهد شد و چه بسا به چاقی مفرط نیز دچار شوید.
🔹متعادل سازی فعالیت غدد فوق کلیوی: فعالیت این غدد ممکن است در اثر استرس کاهش یابد و در نتیجه با عملکرد نامناسب قابلیت های ذهنی، فیزیکی و احساسی کم کند و نهایت ان روبه رو شدن با نوعی خستگی مزمن و آزاردهنده است.
🔹فعالیت بدنی داشته باشید، اما خود را خسته نکنیم: هدف از ورزش، داشتن سلامتی و احساس خوب است، اما اغلب در انجام آن زیاده روی می کنیم.فعالیت بدنی باید برای ما احساس راحتی بیاورد، به جای فعالیت ورزشی سنگین و فشرده و یا با پرورش اندام به سراغ تمرین های آهسته اما پیوسته بروید.