عدم تعادل PH به معنای کاهش یا افزایش محیط اسیدیته می تواند بر عملکرد تمام ارگان های بدن تاثیر گذار باشد. گاهی برای تعادل محیط بدن، از منابع ذخیره شده، مانند استخوان استفاده می شود. حضور اسید بیش از اندازه در مایعات بدن می تواند عامل سکته ، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی ، آسم ، ذات الریه ، پوکی استخوان، آرتروز ، ام اس ، ... و نهایتا سرطان شود.
برخی مطالعات نشان می دهد درد عضلانی، تب ، گلو درد ، تنگی نفس و خستگی مزمن از مهمترین نشانه های اسیدی بودن بیش از اندازه بدن است. این علائم ، از گزارشهای طبیعی بدن تحت عنوان سرماخوردگی ، آنفولاانز و کروناست ، دو ارگان اصلی که به تعادل PH خون کمک فراوانی می نمایند عبارتند از :
ریه ها ( که دی اکسید کربن را از طریق تنفس از بدن خارج می کنند ) و کلیه ها ( که اسیدهای موجود در خون را فیلتر کرده و از طریق ادرار دفع می کنند )
ویروس کرونا در یک محیط اسیدی و در مرحله پیشرفته مستقیما به ریه ها و سپس کلیه ها حمله ور شده و به این دو ارگان مهم لطمه وارد می کند . در این حالت اگرآنها قبلا ضعیف نشده و قدرتمند بوده باشند ( سیستم ایمنی قوی ) از حملات و تکثیر ویروس در امان خواهند بود در غیر اینصورت بدلیل ضعف ارگانهای مذکور ، به شدت و عدد اسیدیته خون بیمار افزوده گردیده و با رسیدن به اعداد یک و صفر متاسفانه مرگ حاصل میگردد.
بنابراین قرار داشتن PH خون در محدوه نرمال و تعادلی ۷.۴ و در واقع در مرز بین اسید ، خنثی و قلیا بسیار حیاتی و مهم می باشد . باکتریها ، ویروسها و میکرو ارگانیسمهای بدن برای گسترش و تکثیر نیازمند PH اسیدی ( بویژه زیر ۴ ) می باشند . در کلیه بیماریها و از جمله کرونا تعداد و تکثیر ویروس است که بیماری را حاد و خطرناک می کند و الا تعداد کم و عدم تکثیر یک ویروس خاص مشکلی در بدن ایجاد نمی کند . کما اینکه وجود تعدادی ویروس و باکتری مضر همیشه در بدن همه انسانها طبیعی بوده و این امر شامل سلولهای سرطانی نیز میشود . در واقع یک سیستم ایمنی قوی و یک خون قلیایی سالم میتواند تعداد کم سلولهای سرطانی تولید شده روزانه در بدن انسان را از بین ببرد .