◽️ در پاییز مصرف سیب را فراموش نکنید. سیب مقدار زیادی فیبر غذایی (پکتین) دارد
این نوع فیبر محلول به بهبود کنترل قند خون، هضم غذا و مدیریت کلسترول کمک میکند. سیب طعم و بافت مطلوبی در ماههای پاییز دارد.
◽️ کدو تنبل نیز حاوی بتاکاروتن، پتاسیم، ویتامین C. و منگنز است. بتاکاروتن پیشساز ویتامین A. است که برای سلامت چشم مهم است. بتاکاروتن یک پروتئین بسیار بااهمیت برای بدن انسان است که کمبود آن باعث ابتلا به انواع سرطانها مانند سرطان روده و ریه میشود.
◽️ ترهفرنگی بخورید.ترهفرنگی سرشار از آنتیاکسیدانها و ترکیبات گوگردی از جمله کامفرول و آلیسین است که از بیماریهای قلبی و انواع خاصی از سرطانها محافظت میکند.
◽️ جوانههای بروکسل
این سبزیجات چلیپایی حاوی پتاسیم، آهن و ویتامینهای گروه B. از جمله ب. ۶ و تیامین هستند. جوانههای بروکسل حاوی پریبیوتیک هستند که پروبیوتیکها از آن تغذیه میکنند.
◽️ آب انار به طور متوسط دارای ظرفیت آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به آب انگور یا چای سبز است.