تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

منابع #امگا_۳: #گردو، #شاهدانه، بسیاری از #سبزی_ها و #میوه_ها، دانۀ چیا و بالاخره دانۀ کتان، منابع امگا۳ می باشند.
#شاهدانه یکی از بهترین منابع نوع کمیاب #امگا_۶ و همچنین #امگا_۳ است!
برخی از کارشناسان تغذیه، مصرف مقادیر بالای روغن دانۀ کتان را توصیه می کنند، اما این روغن فاقد ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر موجود در دانۀ کتان بوده و همچنین مقدار کمی از فیتوکمیکال و فلاونوئیدهای موجود در دانۀ کتان را داراست، بنابراین برای تامین امگا۳ بدن، مصرف دانۀ کتان سالم تر از مصرف روغن آن است.

برخی از پزشکان و دیگر کارشناسان سلامت، مصرف #ماهی🐟 را برای تامین امگا۳ و در نتیجه جلوگیری از بیماری های قلبی توصیه می کنند. اگرچه ماهی بدلیل مصرف جلبک ها که قادر به تولید اسید های چرب امگا۳ می باشند، منبع خوبی از این اسید چرب است، اما متاسفانه مصرف ماهی🐠 بدلیل #آلودگیهای_شیمیایی و #هورمونی فراوان، می تواند یکی از مضرترین غذاها برای سلامتی بدن باشد. ماهی ها یکی از آلوده ترین منابع غذایی بشر بشمار می روند، چه از نظر آلودگی های شیمیایی مواد سرطان زایی نظیر “دی بی تی” یا “پی سی بی” و یا دیوکسین و جیوه و چه از نظر آلودگی های میکربی.
علاوه بر این، ماهی ها دارای #کلسترول و #چربی_های_اشباع فراوان هستند که سلامت #قلب را به خطرمی اندازند.

 ماهی ها در حقیقت اسید چرب امگا۳ خود را از گیاهان دریایی- جلبک ها- می سازند، همانطور که انسان اسید چرب امگا ۳ خود را از گیاهان خشکی می تواند تامین کند.
افسانۀ اینکه مصرف ماهی🐟 و روغن آن برای سلامت قلب مفید است، توسط بررسی مشهور “دارت ۲″ (رژیم غذایی و تست حملۀ قلبی مجدد) کاملا نفی گردیده است. در این بررسی ثابت شد که بیماران قلبی با دردهای سینه (آنژین) که ماهی مصرف می کردند، هیچگونه کاهشی در مرگ و میر آنها مشاهده نشده و در کسانی که کپسول روغن ماهی می خوردند، در حقیقت خطر ایست قلبی و مرگ ناگهانی افزایش یافت.
بنابراین توصیه این است که بطور کلی مصرف چربی ها، بخصوص چربی های اشباع که تنها در مواد #حیوانی🍤🍖🍗🥩🧀🥚 وجود دارند (به استثنای دو محصول گیاهی #نارگیل🥥 و هستۀ #خرما) را به حداقل کاهش داده، به جای آن با مصرف گیاهان، شاهدانه، دانۀ کتان، لوبیاها و مغزها نیاز بدن خود به اسیدهای چرب ضروری امگا۳ و امگا۶ را بر آورده سازید و بدین وسیله سلامت قلب❤️ و سایر اعضاء بدن خود را تضمین نمایید.
بهترین منبع اسید چرب امگا۳ که نسبت به امگا۶ کمیاب تر است، چنانکه گفته شد: #گردو، #لوبیاها، #شاهدانه، #دانۀ_کتان و بسیاری از #سبزی_ها و #میوه_ها می باشد.

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">