این روش به ترتیب اولویت انجام دادن نوشته شده است .
♻️به وسیله اساتید و اعضای باتجربه خام گیاهخوار و میوه خوار، طی مدت یک سال تحقیق و آزمایش روی چندین مورد از دوستان مبتلا به دیابت نوع ١ و ٢ تهیه و پیشنهاد میگردد :
❌ ( #نخوردنی_ها ) ❌
١- مصرف #گوشت و اعضای بدن تمام حیوانات و محصولات بدست آمده از جمله #لبنیات مثل : #شیر و تخم تمام حیوانات تخم گذار مثل : #تخم_مرغ
٢- #غذاهای_پخته شده ، #سرخ_کردنی ، #بخارپز و خلاصه حرارت دیدن ، حتی روی شوفاژ خشک کردن و انجماد هر نوع محصول طبیعی
٣- کنسروها ، کمپوتها ، آب میوه های صنعتی ، آب های معدنی ، آب لیمو کهنه ، آب میوه های طبیعی کهنه ، ترشی ، شور ، خیارشور ، لواشک
سرکه ، رب ، نمک ، شکر ، نآن ، آرد وادویه ها و..
٤- جوشیدنیها مثل آب جوش و دم کرده ها مثل چای و قهوه.
✴️ تذکر: دمنوش هایی که جنبه دارویی دارد، مثل : گل گاو زبان، گزنه و غیره برای پخته خواران یا کسانی است ، که یکی دوسال اول تغذیه طبیعی آنهاست و هنوز سلولهای آنها سم زدایی نکرده یا طبعشان متعادل نشده و هنوز سردی ، گرمی بر آنهاحاکم است .
٥- مصرف جوانه ها مثل : جوانه #گندم ، دانه ها مثل : #قهوه سبز ،حبوبات مثل : جوانه نخود و عسل های گوناگون
٦- مصرف میوه های خشک و شیرین مثل : #خرما ، عناب ، رطب ، توت ، إنجیر ، کشمش و...
تا زمان بهبودی جایز نیست ، مگر در موارد افت قند، به میزان کم میتوان مصرف کرد.
٧-گیاهان و سبزیجات دارویی ، تند ، تیز و تلخ
مانند:سیر، رازیانه، گزنه، ریحان، ترخون، مرزه، تره ، پونه، شاهی ، نعناع، فلفل تند و همچنین مواد نشاسته ای مثل : ذرت ، سیب زمینی ، باقالی ، آرد با سبوس و بی سبوس گندم وبرنج
روغن های گیاهی مثل : زیتون ، کنجد، نارگیل
مغزهای خشک شده درخارج فصل ، مثل : #گردو ، #پسته ، #بادام و غیره .
💢تذکر : رعایت بند ٦ و ٧ بسته به شدت بیماری و توان روحی و روانی شخص دارد و مطلق نیستند.
😋 ( #خوردنی_ها ) 😋
١-مصرف #سبزیجات خوراکی(٢تا٣ وعده درروز) :
#کاهو ، #کلم، #جعفری ، #اسفناج ، برگ چغندر، کنگر، کرفس ،بامیه ، #گوجه ، #خیار، #هویج، #کدو سبز ، کدو حلوایی ،فلفل دلمه، #فلفل سبزشیرین ، بن سرخ، شلغم ، چغندر ، نرگسی ،لوبیاسبز ، نخودسبز ، ترب سفید، قرمز و ..
💢 تذکر: میتوان به شکل #سالاد با لیموترش یا نارنج مصرف کرد،اما بهترین حالت ترکیب نکردن است.
٢- مصرف #میوه های_آبدار، شیرین و تازه فصل
( ١ تا ٢ وعده در روزبه میزان کم ) :
#پرتقال جنوب ، #لیموشیرین ، #نارنگی ، #سیب ،
#انار، #نارگیل ، غیره و صیفی جات مثل : #هندوانه ، #خَربزه ، #طالبی و ...
💢تذکر: مقدار مصرف میوها بسته به شدت بیماری و بالا رفتن قند و نوع #دیابت به تشخیص خودتان بستگی دارد .
٣- قبل از هر وعده غذایی یک تا دو لیوان آب ترجیحا آب چشمه بنوشید ، تقریبا مصرف روزانه ٦ تا ٨ لیوان آب را داشته باشید .
✴️ نکات کلی و بسیار مهم ✴️
١- وعدهای غذایی را طوری تنظیم کنید، که اگر قندتان بالا بود ، سبزیجات مصرف شود تا قند پایین بیاید و اگر قندتان پایین بود ، میوه های آب دار و شیرین مصرف کنید و به مرور زمان باظهور
علائم بهبودی مصرف میوه ها را بیشتر و سبزیجات را کمتر نمایید .
٢- قبل از حالت گرسنگی غذا نخورید ، خورده خوری نکنید و دست از عادت زشت پر خوری بردارید و در حد امکان کمترین ترکیب و دستکاری در محصولات طبیعت را انجام دهید .
٣- مصرف داروها و #انسولین : در شروع تغذیه طبیعی ، طبق نظر پزشک ادامه دهید اما براساس عادت و تعریف ساعت مصرف نکنید ، زمان آن را با زمان احساس بالا بودن قند خون تنظیم کنید. به این صورت که هر زمان شروع علائم بالا بودن قند را داشتید، مثل : عطش زیاد، تکرر ادرار،تست نمایید و در صورت اطمینان از بالا رفتن ،مصرف کنید .
درصورت افت قند و یا ظهور علائم بهبود به نسبت پایین آمدن قندتان ، آرام آرام مصرف أنسولین یا قرص را پایین بیاورید و بی دلیل بر اساس عادت و کنجکاوی از دستگاه تست قند استفاده نکنید .
٤- روش زندگی را تغییر داده ، از رفتارهای پر خطر، هیجان زدگی ، بازی های تبهکاری، موش و گربه بازی ، استرس و کإرهایی که تعادل جسمی و روانی شما را بر هم میزند ، دوری کنید و مکرر خودتان را به زمان حال و آرامش دعوت کنید .
٥- تحرک بدنی در فضای باز و گوش کردن به صدای طبیعت ، طبیعت گردی ، کوهنوردی سبک و ورزشهایی مثل #یوگا درحد امکان توصیه میشود .
٦- تغذیه طبیعی هورمونها و استراحت چشم در شب بوسیله خوابیدن در تاریکی انجام میگیرد، در حد امکان بین ساعات ٩ شب الی ٥ صبح در فضای تاریک و آرام بخوابید .
٧- در حد توان برای #تغذیه_طبیعی پوست ، حمام آفتاب بگیرید و برای تغذیه طبیعی چشم، باسکوت به لحظه طلوع و غروب خورشید بنگرید .