فشار خون بالا، ورم، بیماری عروقی، تصلب شرایین، آسم، ورم مفاصل، سکته مغزی، روماتیسم، آلزایمر،لوپوس، مشکلات قاعدگی زنان، نقرس، سرطان، و گروه دیگری از بیماری ها به #نمک مربوط است.
آیا بدن می تواند مقدار کمی نمک را تحمل کند؟ ممکن است؛ ولی نه به طور منظم. #به_خطر_آن_نمی_ارزد!
ما به نمک معدنی نیاز داریم و شکی در آن نیست. پس نمک معدنی را از کجا تأمین کنیم! #غذاهای_گیاهی پاسخ طبیعی ما هستند. مایعات موجود در میوه ها و سبزی ها دارای تمام نمک های مورد نیاز ما به حالت مطمئن ، ارگانیک و قابل استفاده می باشند.
از نمک #پرهیز کرده ، پاکسازی کنید و سبزی های ترد ارگانیک ، خام رسیده، تازه و کامل را بخورید و میوه های شیرین و خوش طعم را نوش جان کنید .
در مدت یک یا دو هفته هوس شما به نمک ناپدید شده و غذاهای بدون ادویه واقعا طعم دلپذیری برایتان خواهد داشت.
بخشی از کتاب خوددرمانی ( دیوید کلاین)